Kasjmieren Truien online kopen | Fashionchick.nl

Kasjmieren Truien

Sorteren
Prijs

tot

Groene Trui Margareth - 40%

Verwijderen uit collectie?

Not Shy

groene trui margareth

€ 249,95

€ 149,95

Bezoek Omoda
Roze Trui Margareth - 40%

Verwijderen uit collectie?

Not Shy

roze trui margareth

€ 249,95

€ 149,95

Bezoek Omoda
Taupe Trui Margareth

Verwijderen uit collectie?

Not Shy

taupe trui margareth

€ 249,95

Bezoek Omoda
Oranje Trui Margareth - 40%

Verwijderen uit collectie?

Not Shy

oranje trui margareth

€ 249,95

€ 149,95

Bezoek Omoda
Groene Trui Madeleine

Verwijderen uit collectie?

Not Shy

groene trui madeleine

€ 184,95

Bezoek Omoda
Zwarte Trui Y2wg06 - 50%

Verwijderen uit collectie?

Semicouture

zwarte trui y2wg06

€ 219,95

€ 109,95

Bezoek Omoda
Roest Trui Y2wg06 - 50%

Verwijderen uit collectie?

Semicouture

roest trui y2wg06

€ 219,95

€ 109,95

Bezoek Omoda

Op zoek naar truien van materiaal kasjmier? In de Fashionchick.nl shop vind je een ruim aanbod aan truien van materiaal kasjmier. Doordat Fashionchick direct is gekoppeld aan mooie merken en webshops, vind je bij ons altijd de laatste collectie truien van materiaal kasjmier in één overzicht. Zo shop je altijd ballerina's volgens de laatste trends. Fashionchick heeft een zeer breed assortiment dames truien voor iedere vrouw, van jong tot oud en voorelke stijl. Op Fashionchick.nl vind je de meest fashionable truien van materiaal kasjmier passend bij jouw stijl.

Vragen over Kasjmieren Truien

Hoe kan ik mijn trui wassen?

De meeste truien kun je gewoon in de wasmachine wassen, maar volg hierbij wel altijd het wasvoorschrift dat op het label staat. Je kunt je trui het beste binnenstebuiten wassen, zodat hij niet beschadigd wordt door andere kledingstukken. Kies altijd een koud-, wol- of handwasprogramma en was zo koud mogelijk (30 graden of minder). Gebruik liever geen wasverzachter en laat de wasmachine zo min mogelijk centrifugeren. Eenmaal gewassen kun je een trui het beste liggend - op een handdoek - aan de lucht laten drogen.

Hoe voorkom ik dat mijn trui gaat pillen?

Pillen op je trui ontstaan door wrijving en helaas kun je weinig doen om dit te voorkomen. Het meest gevoelig is wol, maar ook kunststoffen als acryl, polyester en viscose zijn pluisgevoelig. Je kunt pillen wel voorzichtig verwijderen met bijvoorbeeld een pluizentondeuse, een scherp scheermesje, een nagelschaartje of puimsteen. 

Mijn trui is gekrompen in de was, hoe los ik dit op?

Vul een emmer met lauw water en voeg hier een flinke eetlepel conditioner - of babyshampoo - aan toe. Laat je gekrompen trui hier 30 minuten in weken. Daarna druk je het water voorzichtig uit je trui, zónder te wringen of het uit te spoelen. Het overtollige vocht haal je uit de trui door deze in een dikke handdoek te rollen en even te wachten. Als het meeste vocht uit de trui is leg je deze op een platte ondergrond en trek je hem voorzichtig in zijn oorspronkelijke vorm. Is -ie erg gekrompen? Rek 'm dan iedere 30 minuten een beetje uit. Uiteindelijk laat je 'm liggend aan de lucht drogen. 

Hoe voorkom ik dat mijn trui statisch wordt?

Om te voorkomen dat je de hele dag met een statische trui loopt, haal je vlak voordat je 'm aan doet een metalen kledinghanger - of een ander metalen voorwerp - door de binnenkant van je trui. Het metaal zorgt voor ontlading waardoor de statische lading verdwijnt.