Selected Trenchcoats online kopen | Fashionchick.nl

Selected Trenchcoats

Sorteren
Prijs

tot

DUBBELE KNOPENRIJ TRENCHCOAT

Verwijderen uit collectie?

Selected

dubbele knopenrij trenchcoat

€ 179,99

Bezoek Selected
DUBBELE KNOPENRIJ TRENCHCOAT

Verwijderen uit collectie?

Selected

dubbele knopenrij trenchcoat

€ 94,95

Bezoek Selected

Op zoek naar trenchcoats van brand Selected? In de Fashionchick.nl shop vind je een ruim aanbod aan trenchcoats van brand Selected. Doordat Fashionchick direct is gekoppeld aan mooie merken en webshops, vind je bij ons altijd de laatste collectie trenchcoats van brand Selected in één overzicht. Zo shop je altijd trenchcoats van brand Selected volgens de laatste trends. Fashionchick heeft een zeer breed assortiment dames trenchcoats voor iedere vrouw, van jong tot oud en voorelke stijl. Op Fashionchick.nl vind je de meest fashionable trenchcoats van brand Selected passend bij jouw stijl.

Vragen over Selected Trenchcoats

Waar komen trenchcoats vandaan?

De trenchcoat kent haar oorsprong in Engeland. Hij is ontworpen door het Britse modehuis Burberry voor officieren in de Eerste Wereldoorlog. Maar ook na de twee wereldoorlogen is de trenchcoat nog hartstikke populair. 

Wanneer draag ik een trenchcoat?

Een trenchcoat wordt vooral gedragen in de herfst. Dit komt omdat het de perfecte tussenjas is. Hij is namelijk niet heel warm, maar ook niet heel koud. Door te werken met laagjes, kun je de trenchcoat ook in de winter dragen. Zeker omdat het in Nederland steeds minder vaak heel koud is.