Only Trenchcoats online kopen | Fashionchick.nl

Only Trenchcoats

Sorteren
Prijs

tot

Klassiek Trenchcoat

Verwijderen uit collectie?

Only

klassiek trenchcoat

€ 39,99

Bezoek ONLY
Contrasterende Kleuren Trenchcoat

Verwijderen uit collectie?

Only

contrasterende kleuren trenchcoat

€ 49,99

Bezoek ONLY
Contrasterende Kleuren Trenchcoat

Verwijderen uit collectie?

Only

contrasterende kleuren trenchcoat

€ 49,99

Bezoek ONLY

Op zoek naar trenchcoats van brand Only? In de Fashionchick.nl shop vind je een ruim aanbod aan trenchcoats van brand Only. Doordat Fashionchick direct is gekoppeld aan mooie merken en webshops, vind je bij ons altijd de laatste collectie trenchcoats van brand Only in één overzicht. Zo shop je altijd trenchcoats van brand Only volgens de laatste trends. Fashionchick heeft een zeer breed assortiment dames trenchcoats voor iedere vrouw, van jong tot oud en voorelke stijl. Op Fashionchick.nl vind je de meest fashionable trenchcoats van brand Only passend bij jouw stijl.

Vragen over Only Trenchcoats

Waar komen trenchcoats vandaan?

De trenchcoat kent haar oorsprong in Engeland. Hij is ontworpen door het Britse modehuis Burberry voor officieren in de Eerste Wereldoorlog. Maar ook na de twee wereldoorlogen is de trenchcoat nog hartstikke populair. 

Wanneer draag ik een trenchcoat?

Een trenchcoat wordt vooral gedragen in de herfst. Dit komt omdat het de perfecte tussenjas is. Hij is namelijk niet heel warm, maar ook niet heel koud. Door te werken met laagjes, kun je de trenchcoat ook in de winter dragen. Zeker omdat het in Nederland steeds minder vaak heel koud is.