Mango Trenchcoats online kopen | Fashionchick.nl

Mango Trenchcoats

Sorteren
Prijs

tot

Op zoek naar trenchcoats van brand Mango? In de Fashionchick.nl shop vind je een ruim aanbod aan trenchcoats van brand Mango. Doordat Fashionchick direct is gekoppeld aan mooie merken en webshops, vind je bij ons altijd de laatste collectie trenchcoats van brand Mango in één overzicht. Zo shop je altijd trenchcoats van brand Mango volgens de laatste trends. Fashionchick heeft een zeer breed assortiment dames trenchcoats voor iedere vrouw, van jong tot oud en voorelke stijl. Op Fashionchick.nl vind je de meest fashionable trenchcoats van brand Mango passend bij jouw stijl.

Vragen over Mango Trenchcoats

Waar komen trenchcoats vandaan?

De trenchcoat kent haar oorsprong in Engeland. Hij is ontworpen door het Britse modehuis Burberry voor officieren in de Eerste Wereldoorlog. Maar ook na de twee wereldoorlogen is de trenchcoat nog hartstikke populair. 

Wanneer draag ik een trenchcoat?

Een trenchcoat wordt vooral gedragen in de herfst. Dit komt omdat het de perfecte tussenjas is. Hij is namelijk niet heel warm, maar ook niet heel koud. Door te werken met laagjes, kun je de trenchcoat ook in de winter dragen. Zeker omdat het in Nederland steeds minder vaak heel koud is.