Creenstone Trenchcoats online kopen | Fashionchick.nl

Creenstone Trenchcoats

Sorteren
Prijs

tot

Op zoek naar trenchcoats van brand Creenstone? In de Fashionchick.nl shop vind je een ruim aanbod aan trenchcoats van brand Creenstone. Doordat Fashionchick direct is gekoppeld aan mooie merken en webshops, vind je bij ons altijd de laatste collectie trenchcoats van brand Creenstone in één overzicht. Zo shop je altijd trenchcoats van brand Creenstone volgens de laatste trends. Fashionchick heeft een zeer breed assortiment dames trenchcoats voor iedere vrouw, van jong tot oud en voorelke stijl. Op Fashionchick.nl vind je de meest fashionable trenchcoats van brand Creenstone passend bij jouw stijl.

Vragen over Creenstone Trenchcoats

Waar komen trenchcoats vandaan?

De trenchcoat kent haar oorsprong in Engeland. Hij is ontworpen door het Britse modehuis Burberry voor officieren in de Eerste Wereldoorlog. Maar ook na de twee wereldoorlogen is de trenchcoat nog hartstikke populair. 

Wanneer draag ik een trenchcoat?

Een trenchcoat wordt vooral gedragen in de herfst. Dit komt omdat het de perfecte tussenjas is. Hij is namelijk niet heel warm, maar ook niet heel koud. Door te werken met laagjes, kun je de trenchcoat ook in de winter dragen. Zeker omdat het in Nederland steeds minder vaak heel koud is.