Regenjassen van Pieces Sale

Sorteren
Prijs

tot

Merk
Webshop
Kleur

Op zoek naar regenjassen van webshop Pieces? In de Fashionchick.nl shop vind je een ruim aanbod aan regenjassen van webshop Pieces. Doordat Fashionchick direct is gekoppeld aan mooie merken en webshops, vind je bij ons altijd de laatste collectie regenjassen van webshop Pieces in één overzicht. Zo shop je altijd regenjassen van webshop Pieces volgens de laatste trends. Fashionchick heeft een zeer breed assortiment dames regenjassen voor iedere vrouw, van jong tot oud en voorelke stijl. Op Fashionchick.nl vind je de meest fashionable regenjassen van webshop Pieces passend bij jouw stijl.

Vragen over Regenjassen van Pieces Sale

Welke regenjas heb ik nodig?

Een regenjas is hartstikke handig voor het wisselvallige weer in Nederland. Het saaie imago van de regenjas is niet meer relevant, want onze shop zit vol hippe waterbestendige jassen. Er bestaan korte en langere varianten. Als je veel fietst, kan je beter voor een korte regenjas gaan. Deze blijft namelijk niet tussen je spaken zitten. 

Waar koop ik een regenjas voor op de fiets?

In de shop van Fashionchick vind je een breed assortiment aan korte regenjassen. Deze korte jassen zijn ideaal voor op de fiets omdat deze niet tussen de spaken van je fiets kunnen blijven hangen. 

Waar is een regenjas van gemaakt?

Een regenjas wordt vaak gemaakt van de materialen polyester, polyurethaan en PVC. De buitenlaag krijgt een coating waarmee de naden dicht worden gemaakt. Dit zorgt er tevens voor dat de regenjas waterdicht is. 

Hoe was ik een regenjas?

Iedere regenjas moet anders gewassen worden. Raadpleeg voor het wassen dus het wasvoorschrift. Zo kunnen sommige jassen helemaal niet worden gewassen omdat dan de coating verdwijnt, en andere jassen moeten juist heel vaak in de wasmachine.