Regenjassen sale | Kortingen tot 50% | Fashionchick | Fashionchick.nl

Regenjassen sale

Sorteren
Prijs

tot

Merk
Webshop
Kleur

Je hoeft echt geen fortuin uit te geven aan een mooie regenjas. In de shop van Fashionchick vind je namelijk de mooiste regenjassen voor de herfst in de sale. Wie wordt er nu niet blij van shoppen in de uitverkoop? Shop de mooiste dames regenjassen voor een prikkie gemakkelijk online op Fashionchick.nl

Vragen over Regenjassen sale

Welke regenjas heb ik nodig?

Een regenjas is hartstikke handig voor het wisselvallige weer in Nederland. Het saaie imago van de regenjas is niet meer relevant, want onze shop zit vol hippe waterbestendige jassen. Er bestaan korte en langere varianten. Als je veel fietst, kan je beter voor een korte regenjas gaan. Deze blijft namelijk niet tussen je spaken zitten. 

Waar koop ik een regenjas voor op de fiets?

In de shop van Fashionchick vind je een breed assortiment aan korte regenjassen. Deze korte jassen zijn ideaal voor op de fiets omdat deze niet tussen de spaken van je fiets kunnen blijven hangen. 

Waar is een regenjas van gemaakt?

Een regenjas wordt vaak gemaakt van de materialen polyester, polyurethaan en PVC. De buitenlaag krijgt een coating waarmee de naden dicht worden gemaakt. Dit zorgt er tevens voor dat de regenjas waterdicht is. 

Hoe was ik een regenjas?

Iedere regenjas moet anders gewassen worden. Raadpleeg voor het wassen dus het wasvoorschrift. Zo kunnen sommige jassen helemaal niet worden gewassen omdat dan de coating verdwijnt, en andere jassen moeten juist heel vaak in de wasmachine.