Leren jassen van Pieces Sale

Sorteren
Prijs

tot

Webshop
Kleur

Op zoek naar leren-jassen van webshop Pieces? In de Fashionchick.nl shop vind je een ruim aanbod aan leren-jassen van webshop Pieces. Doordat Fashionchick direct is gekoppeld aan mooie merken en webshops, vind je bij ons altijd de laatste collectie leren-jassen van webshop Pieces in één overzicht. Zo shop je altijd leren-jassen van webshop Pieces volgens de laatste trends. Fashionchick heeft een zeer breed assortiment dames leren-jassen voor iedere vrouw, van jong tot oud en voorelke stijl. Op Fashionchick.nl vind je de meest fashionable leren-jassen van webshop Pieces passend bij jouw stijl.

Vragen over Leren jassen van Pieces Sale

Waar koop ik een leren jas?

De mooiste leren jassen koop je bij Fashionchick. Van lange tot korte modellen: bij Fashionchick is er voldoende keuze. 

Is een leren jas warm?

Leer is een goed materiaal om de kou buiten te houden. Kijk bij aankoop van een leren jas of de jas goed gevoerd is en of je ‘m ook dicht kan ritsen. Dan is een leren jas zeker warm genoeg voor de koudere maanden. 

Hoe onderhoud ik een leren jas?

Spuit de leren jas bij aankoop in met een beschermende spray speciaal voor leren kleding. Dit mag je ook een aantal keer in het jaar herhalen. Deze spray zorgt ervoor dat vuil niet in het leer trekt. Berg de jas ook niet op in een plastic zak, maar hang de leren jas aan de kapstok als deze uit de zon is. Als je jas nat is geregend, mag je de jas niet drogen op de verwarming of in de zon. 

Hoe was ik een leren jas?

Een leren jas was je met de hand. Dit doe je door een mild sopje te maken; gebruik hiervoor zo weinig mogelijk afwasmiddel. Ga met een zachte handdoek of spons vervolgens over je leren jas heen. Zorg dat alle zeepresten weg zijn gehaald met een droge handdoek en dat je jas helemaal droog is. Anders komen er watervlekken in. Laat de jas in een kamer drogen; leg een leren jas absoluut niet op de verwarming of in de zon om te drogen.