Gouden Blouses online kopen | Fashionchick.nl

Gouden Blouses

Sorteren
Prijs

tot

Satijnen blouse met strik om de hals

Verwijderen uit collectie?

Mango

satijnen blouse met strik om de hals

Niet beschikbaar

Bezoek Mango
Foil denim top

Verwijderen uit collectie?

Mango

foil denim top

Niet beschikbaar

Bezoek Mango

Op zoek naar blouses in kleur goud? In de Fashionchick.nl shop vind je een ruim aanbod aan blouses in kleur goud. Doordat Fashionchick direct is gekoppeld aan mooie merken en webshops, vind je bij ons altijd de laatste collectie blouses in kleur goud in één overzicht. Zo shop je altijd blouses in kleur goud volgens de laatste trends. Fashionchick heeft een zeer breed assortiment dames blouses voor iedere vrouw, van jong tot oud en voorelke stijl. Op Fashionchick.nl vind je de meest fashionable blouses in kleur goud passend bij jouw stijl.

Vragen over Gouden Blouses

Hoe draag ik een blouse?

Een blouse kun je op verschillende manieren dragen. Voor een casual look draag je de blouse op een high waisted jeans. Voor extra taille stop je de blouse in de broek. Voor een klassieke look draag je de blouse ingestopt in een (leren)kokerrok. Voor een romantische look kies je voor een wijdvallende blouse met print. Ga je graag met de trends mee? Dan kies je voor een oversized blouse die je met een tailleriem bij elkaar knoopt. Voor een glamorous look knoop je de blouse op tot de navel en draag je ‘m op een leren broek of rok. 

Hoe strijk ik een blouse zonder strijkijzer?

Hang de blouse voordat je gaat douchen in de badkamer. Door het hete stoom zijn de kreukels zo verdwenen. Een last minute tip: gooi je blouse samen met een paar ijsblokjes in de droger. Even een paar minuten op de warmste stand en je blouse is zo kreukvrij. Door het smelten van de ijsblokjes komt namelijk stoom vrij die een einde maakt aan alle kreukels. 

Hoe was ik een blouse?

Check altijd voordat je aan het wassen gaat het waslabel van de blouse in kwestie. Voor de zekerheid kun je de blouse altijd met de hand wassen. Hiervoor gebruik je een mild wasmiddel. Belangrijk is dat je de blouse niet uitwringt, maar voorzichtig het water eruit knijpt. Een leren blouse kun je het beste naar de stomerij brengen. 

Hoe zorg ik ervoor dat mijn blouse niet omhoog kruipt?

Kies een slank model, zo is er minder stof om omhoog te kruipen. Ook kun je de blouse tussen je panty of ondergoed stoppen. Alleen moet je dan wel oppassen dat je ondergoed niet mee omhoog kruipt.