Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Life

Zoveel verdient Kylie Jenner per Insta post

FC Girls, 18 mei 2018

Zoveel verdient Kylie Jenner per Insta post

kylie jenner

Het is geen groot nieuws. Bijna iedereen weet namelijk wel dat Kylie Jenner (20) super veel geld verdient met haar Instagram account. Maar toen we hoorden hoeveel geld ze er exact mee verdient, vielen wij toch even van onze stoel.

D’Marie Analytics, een Amerikaans studiebureau dat onderzoek doet naar sociale media en de cijfers daarachter, onderzocht dat Kylie sinds de geboorte van haar dochtertje Stormi in februari ineens veel meer volgers kreeg.

Jenner zou momenteel de meest waardevolle influencer zijn op sociale media. De geboorteaankondiging van Stormi werd met bijna 18 miljoen likes de meest gelikete foto in de geschiedenis van Instagram. Daarmee stootte Kylie Beyoncé van de troon, zij kondigde haar zwangerschap ook aan via Instagram en leverde iets meer dan 11 miljoen likes op.

Hoewel Selena Gomez nog steeds het grootste aantal Instagramvolgers heeft (Selena heeft er 136 miljoen), is Kylie momenteel toch de meest waardevolle influencer vanwege de manier waarop ze sociale media gebruikt. Kylie is namelijk veel actiever en maakt meer gebruik van de welbekende Instagram stories.

D’Marie Analytics zegt dat ze letten op verschillende statistieken, zoals het aantal volgers, de views per geposte foto, de reacties en het engagement (het klikken op een link). Op die manier berekenen ze hoeveel een influencer en diens post waard zijn. Mochten alle posts van Kylie advertenties zijn, dan zouden ze exact 1 miljoen dollar (841.397 euro) waard zijn.

Beeld: GettyImages

Lees ook: de 18 hotste crop tops onder de €30

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer