Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Fashion

Zoveel tijd besteden girls aan hun outfit

FC Girls, 11 juni 2018

Zoveel tijd besteden girls aan hun outfit

xdress

In de ochtend staan we vaak lang voor de kledingkast. Het is lastig om te kiezen wat we aan moeten trekken. Struggles! Sta jij ook altijd uren voor de kast omdat je niet weet wat je aan moet? Zonder dat we het doorhebben, zijn we hier veel langer mee bezig. Hoe lang dit precies is? Het antwoord zal je verbazen!

Marks & Spencer, het bekende Britse warenhuis, heeft onderzoek gedaan naar het aankleed-proces onder 2.000 vrouwen tussen de leeftijd van 18 en 60 jaar, die allemaal wonen in Groot-Brittannië. Uit dit onderzoek is gebleken dat vrouwen gemiddeld, in totaal zo’n zes maanden van hun leven bezig zijn met het uitkiezen van een outfit. Dit betekent dus ook het bedenken van de outfit, het passen en het zoeken van verstopte shirtjes en broeken. Wow!

Dit zijn vier hele dagen per jaar. De gemiddelde girl doet er zo’n 17 minuten over om tot een perfecte outfit te komen, wat meestal de oorzaak is van een rommelige kast of de angst dat een outfit niet goed zal zijn. Daarnaast heeft de gemiddelde vrouw 152 kledingstukken in haar bezit, maar wordt slechts 44% hiervan gedragen. Dit zijn 68 kledingstukken. Wie had dat gedacht?

Vergeleken met mannen, is het verschil eigenlijk helemaal niet zo groot. Zij besteden namelijk gemiddeld 13 minuten per dag, en dus drie dagen per jaar aan het uitzoeken van een outfit.

Lees ook: Shop: de leukste date outfits

Beeld: Unsplash

 

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer