Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Life

Zo zorg je ervoor dat je comfy slaapt als je ongesteld bent

FC Girls, 22 februari 2018

Zo zorg je ervoor dat je comfy slaapt als je ongesteld bent

vh

Advertentie. Ongesteld zijn staat waarschijnlijk niet bovenaan je lijstje ‘fun things deze maand’, maar laten we er het beste van maken. Let’s start met een goede nachtrust! Deze tips helpen je om comfy te slapen als je ongesteld bent.

#1. Slaaphouding

Wow! Volgens experts kan de manier waarop je slaapt, je enorm helpen! Om de pijn van je buikkrampen te verzachten en ook sneller in slaap te vallen, kun je het best in de foetushouding liggen. Door op je zij met je benen opgetrokken tegen je buik te liggen, haal je de spanning van je buikspieren af. Het wordt afgeraden om op je buik te liggen. Met deze houding vergroot je de kans op doorlekken.

#2. Pyjama party

Nope girls, strakke broeken en shirtjes gaan je écht niet helpen bij een betere nachtrust. Als je ongesteld bent, is de kans namelijk groot dat je temperatuur ’s nachts stijgt. Hierdoor zweet je iets sneller en kun je je ongemakkelijk voelen. De gouden tip? Een zijden pyjama! Dit stofje zit supercomfy, ziet er fashionable uit én de kans op transpiratie is een stuk minder. Win-win-winsituatie!

#3. Protect me

Je goed voelen in de ochtend: you deserve it. Een zorgeloze nacht is superbelangrijk. Zorg er dus voor dat je in ieder geval zeker weet dat je niet doorlekt. Libresse heeft daarvoor een oplossing: het Ultra Goodnight Extra maandverbandDankzij de anti-lekrandjes en de brede voor- en achterkant biedt het maandverband tot wel 10 uur bescherming. Want to try? Hier vraag je een gratis proefpakketje aan. Good night, sleep tight!

#4. Keep me warm

Wat is er nu fijner dan een beetje warmte als je ongesteld bent… Vul een kruik met lauwwarm water en leg deze op je buik of onderrug. De warmte van de kruik verlicht de buikkrampen en geeft je een rustig gevoel. Daardoor val je dus sneller in een diepe slaap. Nice and warm.

*Dit artikel is in samenwerking met Libresse

Sleeping beauty

Hunkemoller konijnen sloffenHunkemöller wehkamp.nl
€ 16,99
Love Stories Rizzo slaapmasker met sterrendessinLove Stories de Bijenkorf
€ 30,00
OYSHO Badjas greyOysho Zalando
€ 39,99
Hunkemöller Nachthemd Menshirt BlauwHunkemöller Hunkemoller
€ 29,99
Hunkemöller Nachtshort Jersey BlauwHunkemöller Hunkemoller
€ 16,99
ESSENZA Fenna Fleur Pyjamatop lange mouw RozeEssenza ESSENZA HOME
€ 59,95

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer