Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Love

Zo zet je iemand in de friendzone

FC Girls, 04 maart 2018

Zo zet je iemand in de friendzone

k

Oke, we’ve all been there. Jij hebt iemand keihard gefriendzoned, maar de boodschap is niet helemaal overgekomen. Ai. Hoe maak jij nou duidelijk dat er echt niks meer dan een vriendschap inzit voor jullie als de ander head over heels is voor jou? Nou met deze tips dus!

#1. Ga niet te veel in op complimentjes
Iedereen vindt het fijn om complimentjes te krijgen, maar als je ze krijgt van iemand waarvan jij weet dat hij/zij jou leuk vindt, dan moet je er mee oppassen. Zeg gewoon ‘dankjewel’, glimlach en klaar. Voel je niet verplicht om een compliment terug te geven.

#2. Introduceer diegene als je beste vriend(in)
Kijk, dan is het meteen duidelijk. Loop je samen op straat en kom je een oude bekende tegen? Stel je vriend dan voor als bestie. Dan weet iedereen meteen dat jullie geen stelletje zijn.

#3. Praat over je liefdesleven
Het is echt niet nodig om je love life in het gezicht van je vriend/vriendin te wrijven, máár het is wel een hele goede tip om duidelijk te maken dat jij hem/haar friendzoned. Als jij praat over jouw crushes wordt snel duidelijk dat je geen romantische gevoelens hebt voor de ander.

#4. Praat erover
Als het nog steeds niet duidelijk is, rest er nog maar één oplossing: praten. Dit is heel lastig omdat je weet dat je de ander zal kwetsen, maar toch is dit het beste. Zeg dat je jullie vriendschap heel belangrijk vindt en dat je niet wil dat deze voorbij gaat. Je kiest nou eenmaal niet op wie je verliefd wordt en je wil ook niks forceren. Als die vriend(in) echt om je geeft, zal hij/zij dit begrijpen. En nu kunnen jullie samen opzoek naar een nieuwe crush!

Hoe vervelend het ook is, zie het als een compliment! Je bent blijkbaar gewoon té leuk om alleen als vriendin te hebben.

Dit zijn de dingen die jongens zo leuk vinden aan meiden

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer