Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Love

Zo worden jullie weer helemaal verliefd op elkaar

FC Girls, 02 juli 2018

Als je lang een vriendje hebt kan het zijn dat de verliefdheid in de loop van de tijd minder wordt. Komen jullie ook een beetje in een sleur? Doe deze dingen samen en jullie zijn zo weer helemaal in love. Hi tortelduifjes!


#1. Weekendje weg

Er even tussenuit is een hele goede manier om weer tot elkaar te komen. Alle aandacht gaat naar je love. Ook ontdek je samen bijvoorbeeld een leuke stad en is deze trip iets wat jullie allebei zullen onthouden. 


#2. Surprise!

Verras elkaar soms met bijvoorbeeld een cadeautje of lekker eten. Zo blijft het speciaal tussen jullie. 


#3. Elkaar missen

Elkaar elke seconde van de dag zien is niet goed, je kan je dan misschien zelfs gaan vervelen. Neem een paar daagjes afstand. Als jullie elkaar dan weer zien is het nog veel leuker, trust us! Je weet pas wat je mist als je het niet meer hebt, toch? 


#4. Probeer iets nieuws

Altijd een film kijken is nou niet echt spannend voor je relatie. Probeer nieuwe dingen en leer elkaar daardoor ook nog is beter kennen. Ga weer eens op een echte date! 


#5. Glimlachen

Iets kleins, maar glimlachen is een heel goede manier om weer dat gevoel te krijgen. Het maakt namelijk een hormoon aan waar je heel gelukkig van wordt. Dus samen op een feestje? Glimlach naar elkaar en de liefde spat ervan af.  


#6. Knuffels!

Intimiteit is belangrijk. Dus geef elkaar genoeg knuffels en kusjes, dat doet al heel veel voor jullie relatie! 


#7. Oeh, spannend

Mensen worden sneller verliefd als ze samen iets spannends doet. Het gevoel van adrenaline en verliefdheid ligt heel dichtbij elkaar. Dus samen in een achtbaan of spookhuis dan maar! 


Yay, nu voelt het weer als aan het begin van jullie relatie! Maar helpt dit allemaal niet? Bedenk dan goed of je wel happy bent met je boyfriend, misschien is hij toch niet de liefde van je leven. 


Lees ook: dit herken je als je de ouders van je vriendje ontmoet


Beeld: Unsplash


Welke stijl past bij jou? Doe de stijltest en maak kans op €2250,- shoptegoed!

Lees meer