Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Love

Zo word je niet té snel verliefd

FC Girls, 13 juni 2018

Zo word je niet té snel verliefd

te snel

In love zijn is het leukste wat er is! Maar verliefd worden op iemand die niet hetzelfde voelt als jij is vreselijk. Dus probeer niet te hard van stapel te lopen. Dan is de kans kleiner dat je heartbroken wordt achtergelaten. Merk je dat dit wel het geval is? Listen up, wij helpen je met deze tips om minder snel verliefd te worden.

#1. Denk niet te ver vooruit

Tuurlijk mag je best fantaseren over hoe je het voor je ziet. Maar probeer dit niet te overdrijven. Bekijk hoe het tussen jullie gaat en take it easy. Jullie gaan nog niet trouwen en samenwonen…

#2. Afleiding!

Zorg dat je wat afleiding hebt, je moet ook aan andere dingen denken dan alleen aan zijn mooie koppie. Plan leuke dingen met je besties en houd ook tijd voor jezelf.

#3. Vrije tijd

Vul niet al je vrije tijd op met zijn aanwezigheid. Vergeet je girls niet! Zo kan je nooit té snel verliefd worden. Balans is key.

#4. Wees niet bang

Misschien ben je bang om alleen te zijn en hecht je je te snel aan een boy. Maar wees niet bang! Je hebt ook lieve vriendinnen en familie om je heen. Hij is écht niet het enige wat je nodig hebt.

#5. Rem jezelf af

Oops, je denkt al de hele dag aan hem? Of heb je al 10 keer gevraagd of hij wil afspreken? Cool down en geef hem wat rust. Dan geef je jezelf ook de tijd en ruimte. Zo kan je je zinnen even op iets anders zetten.

#6. Geen Insta-stalking

Jup, je zit de hele tijd naar zijn foto’s te kijken. Bijna obsessed? Laat het even rusten en zorg dat je hem niet de hele tijd op je beeldscherm ziet staan. Je valt anders véél te snel voor hem.

Verliefdheid is heerlijk, maar probeer niet te hard van stapel te lopen. Relaties die zich rustig opbouwen houden het vaak ook langer vol. De liefde blijft dan groeien!

Lees ook: Zo krijg je zijn aandacht op een feestje

Beeld: Unsplash

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer