Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Love

Zo weet je wanneer je in de friendzone zit

FC Girls, 26 januari 2018

Zo weet je wanneer je in de friendzone zit

friends

De friendzone: de plek waar je absoluut niet wil zijn, of juist wél. De friendzone is onvoorspelbaar en vaak niet te begrijpen. Maar hoe weet je nou of je in de friendzone zit? Zo kom je er dus achter!

#1. Hij is niet zenuwachtig of awkward als hij bij je is.

Als je iemand leuk vindt, heb je aan het begin vaak zenuwen of is het snel een beetje awkward. Is dit het helemaal niet het geval bij hem? Dat maakt niet uit! Maar wanneer er geen spanning tussen jullie is, betekent dat ook dat hij jou zou kunnen zien als vriend.

#2. Hij praat over andere meisjes.

Heb jij door dat hij zich veel bezighoudt met andere meisjes? Dat is niet echt een goed teken… Probeer eens te vragen wat hij van die andere meisjes vindt. Er is niks mis mee om het gewoon te vragen!

#3. Hij doet geen of weinig moeite voor jou.

Als hij niet zijn best doet om jou te zien of als het hem niet boeit hoe hij er bij jou uitziet, dan weet je al snel dat hij jou als niet meer dan just a friend ziet.

#4. Hij vertelt jou zijn problemen.

Vrienden vertellen elkaar vaak wat hun dwars zit of waar ze mee strugglen. Bij liefde begint dit vaak veel later. Deelt hij al zijn problemen met jou? Dit is nog een teken van de friendzone.

#5. Hij noemt je zijn zusje.

Jongens vinden hun kleine zusje snel irritant en schattig, maar dit wil je dus niet hebben! Wanneer hij je zijn kleine zusje noemt, weet je zeker dat je in de friendzone bent beland… AU!

Dit is waarom je nooit je gezicht onder de douche moet wassen

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer