Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Fashion

Zó vind je de perfecte jeans

FC Girls, 28 maart 2018

Zó vind je de perfecte jeans

dsfwea

Advertentie. De perfecte jeans vinden is soms een enorme speurtocht. Je kent het vast wel: dit is de derde winkel waar je de perfecte jeans zoekt, en je kan hem nog steeds niet vinden. Annoying! Gelukkig zorgt CoolCat ervoor dat je easy de perfecte jeans scoort en onze CoolCat Girlsquad met Amanda, Lynn, Larissa en Maureen, laat zien hoe je 'm stijlt. Zo gaat het je lukken! You're welcome.

#1. Ga op zoek naar jouw model

Er zijn veel verschillende soorten jeans. Ga eerst op zoek naar het model dat het beste bij jou past. Ben je op zoek naar een skinny jeans die ook flexibel zit? Ga dan voor een jeans met stretch. Past een wat hogere broek beter bij jouw figuur? Kies dan voor een high waisted jeans. Zo vind je uiteindelijk jouw model broek.

#2. Zoek jouw ideale maat

Heb jij geen idee welke maat je hebt? We weten allemaal hoe vermoeiend het kan zijn als je de derde jeans aan het passen bent, maar hij nog steeds niet goed zit. Zucht! Passen is daarom ontzettend belangrijk. Kom je er niet helemaal uit? Vraag advies! Trust us: het is het allemaal waard.

#3. Zorg ervoor dat de jeans aan al je eisen voldoet

Heb je een goede jeans gevonden die wel redelijk zit? Wacht even! Stel jezelf een paar vragen voordat je hem defenitief koopt. Krijg je de jeans goed dicht? Heeft de jeans een goede lengte? Past de jeans bij je favoriete schoenen? Door deze vragen aan jezelf te stellen kom je erachter of de broek ook echt perfect voor je is. Handig!

The perfect fit

CoolCat heeft zes verrschillende fits. Voor welke fit ga jij?

Rose jeans: heb jij het liefst een basic en comfy jeans? De Rose jeans heeft een superzachte stof en sluit perfect aan op je lichaam.

Gwen jeans: de Gwen jeans is een high waist skinny jeans die sexy én fashionable is. Ook deze jeans sluit perfect aan en door het model lijken je benen langer!

Sarah jeans: de Sara jeans heeft een stoere mom fit die je benen langer laat lijken door het hoge model. Wil je gaan voor een stoere look? De Sara jeans is perfect voor jou.

Drew jeans: wil je gaan voor een mooie skinny jeans met een stoere look? De Drew jeans is de perfecte jeans voor een badass look.

Noah jeans: de Noah jeans is een loose fitted jeans met een stretchy stof. De jeans heeft een extra stoere look door de ripped details op de knieën.

Tory jeans: ben je op zoek naar een jeans die je vrouwelijke vormen nog mooier uit laat komen? De Tory jeans is jouw soort jeans. De jeans heeft een push-up effect voor een fleeky booty.

Amanda van Effrink heeft de perfecte tips om de jeans te stylen: "Voor een zandloperfiguur zijn de high waist jeans modellen top, heb je wat minder vormen? Dan zijn de Tory billenlift broeken te gek. Heb je wat meer een appelfiguur? Dan is een donkerblauwe of zwarte lange jeans het mooiste. Bij een peer is het het beste om voor shorts/jeans te gaan waar iets gebeurt zoals rafels, gaten of prints. De hight waist jeans werkt hier ook altijd goed voor, de jeans omarmt je figuur. Hierdoor komen je vrouwelijke vormen goed tot z'n recht.

Style een jeans af zoals hij het beste bij jou past. Het leuke aan de jeans is dat je er alle kanten mee op kan. Ga over de top of houd het simpel: een denim is altijd een perfect uitgangspunt.

Mijn look is bijvoorbeeld een plain white T-shirt en een skinny donkerblauwe jeans. Door middel van veel gezellige accessoires en wat bling voelt het helemaal glitziegal."

cj

edfs

rfr

The perfect jeans

CoolCat Dames High waist jeans Yfgwen18 ZwartCoolCat CoolCat
€ 29,99
CoolCat Dames Push-up skinny jeans Yftoryw17 ZwartCoolCat CoolCat
€ 39,99 € 20,00
CoolCat Dames Super skinny jeans Yfroseac DenimCoolCat Destroyed jeansCoolCat
€ 39,99

CoolCat Dames Super skinny jeans Yfroseac DenimCoolCat Destroyed jeansCoolCat
€ 39,99
CoolCat Dames Super skinny jeans Yfrosenap Denim RoseCoolCat Destroyed jeansCoolCat
€ 39,99
CoolCat Dames Super skinny jeans Yfgwenla18 ZwartVerhoogde taille jeansCoolCat
€ 39,99 € 20,00

CoolCat Dames Short Adroxys18 DenimCoolCat Jeans shortCoolCat
€ 29,99
CoolCat Dames Short Adcloe ZwartCoolCat shortCoolCat
€ 19,99
CoolCat Dames Short Adgwenz18 ZwartCoolCat Jeans shortCoolCat
€ 29,99

Ga jij deze week langs Coolcat voor de perfect jeans?

Winning: shop nu de tweede jeans voor de halve prijs!

Beeld: Daan Bothof

Styling: Amanda van Effrink

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Welke stijl past bij jou? Doe de stijltest en maak kans op €2250,- shoptegoed!

Lees meer