Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Celebs

Zo vierden de celebs Moederdag

FC Girls, 14 mei 2018

Zo vierden de celebs Moederdag

gigi en yolanda

Moederdag, de dag waar alle moeders in het zonnetje worden gezet. Afgelopen weekend stonden veel mensen even stil bij hun mom. Yay for us, want ook veel celebs deelden hun dag op social media. Wij verzamelde de liefste Moederdag-berichten voor jou.

#1 Rihanna

Rihanna laat via een Instagram-post weten hoe belangrijk haar moeder voor haar is. Mooi, lief en sterk schrijft ze onder haar geplaatste foto. En Rihanne geeft een kleine shout out en love aan alle moeders die er zijn. Hoe lief!

rihanna

#2 Khloé Kardashian

YES! de eerste beelden van het pasgeboren dochtertje van Khloé Kardashian are here! Als caption schrijft Khloé ‘Happy One Month True’. Dit is de eerste moederdag voor de Kardashian en dat mochten wij voor de eerste keer zien.

khloe

#3 Taylor Swift

Taylor laat op een wel heel bijzondere manier weten dat ze van haar moeder houdt. Tijdens een concert met duizenden mensen zingt ze het nummer ‘The best day’ speciaal voor haar moeder. Een stukje van de video van het concert is ook te zien in haar Instagram-story.

taylor swift

#4 Justin Bieber

AWH! Bieber laat op Instagram aan zijn trouwe fans weten hoeveel zijn moeder Patty, voor hem betekent. Hij schrijft onder zijn Instagram-post een super cute gedicht, you must read this!

justin moeder

#5 Gigi Hadid

Topmodel Gigi postte afgelopen weekend een foto met haar moeder Yolanda Hadid, zus Bella Hadid en broer Anwar Hadid. Ze schrijft dat woorden niet kunnen beschrijven hoeveel ze van haar houden. #familygoals

gigi hadid

Lees ook: Oh crab! Kijk wat er helemaal trendy is

Beeld: GettyImages

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer