Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Love

Zó vergeet je iemand met wie je nooit écht hebt gedatet

FC Girls, 19 januari 2018

Zó vergeet je iemand met wie je nooit écht hebt gedatet

break-up

Break-ups zijn nooit leuk en al helemaal niet als je nooit echt een relatie met diegene hebt gehad. Want dat kan ook! Het is lastig om de persoon de vergeten waar je zoveel voor voelde, ook al hadden jullie geen relatie. Hopelijk helpen deze zeven tips bij je verwerkingsproces.

#1. Je hoeft je gevoelens niet te relativeren…

Als jij iemand leuk vond, maar het heeft nooit ergens toe geleid, maakt dat het er niet per se gemakkelijker op. Een breuk na een lange en serieuze relatie is natuurlijk moeilijker te verwerken door alles wat jullie meegemaakt hebben samen. Toch wil dat niet zeggen dat je een crush heel snel weer vergeten bent. Je hoeft je gevoelens dan ook niet af te zwakken.

#2. …Maar probeer ook niet te lang overstuur te zijn.

Je mag natuurlijk alle tijd nemen die je nodig hebt om over iemand heen te komen, maar probeer die persoon toch zo snel mogelijk te vergeten. Hoe sneller je hem of haar vergeet, hoe sneller jij je weer goed voelt en dat is natuurlijk het enige wat telt. Zoek bijvoorbeeld afleiding door je te focussen op school of je hobby of spreek wat meer af met vrienden. Je zal in no time weer de oude zijn!

#3. Zoek een manier om het af te sluiten.

Zelfs als jullie nooit officieel op date zijn geweest, is het toch belangrijk om dat hoofdstuk in je leven af te sluiten. Dat doe je door die persoon te laten weten dat jouw gevoelens wél echt waren, maar dat je begrijpt dat het nergens heen zal leiden. Geen idee waarom het niets is geworden tussen jullie? Vraag hem dat dan. Als hij je zomaar aan de kant heeft geschoven, heb je toch het recht op een uitleg. Dat is natuurlijk niet gemakkelijk, maar het zal je wel helpen verder te gaan!

Social media

#4. Doe een social-media-detox.

Hoe kan je nu over iemand komen als je elke dag wel iets van die persoon ziet verschijnen? Niet! De oplossing hiervoor is natuurlijk ontvolgen en verwijderen als vriend. Als je dit net iets té extreem vindt, kan je natuurlijk ook zijn of haar tweets en Facebookmeldingen uitzetten. Op Instagram is de enige oplossing jammer genoeg volledig ontvolgen. Maar onthou dat dit een tijdelijke oplossing is, zodat jij tijd hebt om hem of haar te vergeten.

#5. Spreek af met vrienden.

Van alleen thuis zitten zal je alleen maar verdrietiger worden. Omring je daarom zo veel mogelijk met andere mensen. Spreek af met vrienden of breng tijd met je familie door. Doe alles wat je kan om je gedachten te verzetten! Zo zal het verwerken van jullie ‘breuk’ gemakkelijker zijn.

#6. Flirt met anderen.

Wat is een leukere manier om over iemand heen te komen dan door aandacht te krijgen van anderen? Flirten is niet alleen fun, maar het zorgt ook voor een enorme boost aan zelfvertrouwen! Je hoeft natuurlijk niet meteen aan iets serieus te beginnen met die persoon, maar het kan een leuke afleiding zijn.

#7. Zorg goed voor jezelf.

Je wil natuurlijk héél graag iemand in je leven hebben, maar dat wil niet zeggen dat je het nodig hebt. Het is belangrijk dat je even goed voor jezelf zorgt als dat je zou doen voor je lover. Neem jezelf eens mee op date! Koop iets leuks en doe dingen waar jij vrolijk van wordt. Self care is nu het allerbelangrijkste!

Dit sterrenbeeld is het meest trouw in een relatie!

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer