Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Fashion

Zo style je de kick flare

FC Girls, 14 april 2018

Zo style je de kick flare

wdDA

We weten allemaal dat een flared jeans niet mag ontbreken in je kledingkast. Dit seizoen gaan we de broek alleen nét even anders zien. Ben jij al bekend met de kick flare? Get ready, want hij is awesome. Zo style je hebt beste de kick flare.

#1. Combineer hem met een hak

Omdat de kick flare net iets meer enkel laat zien, is dit de perfecte manier om je schoenen mooi uit te laten komen. Combineer de kick flare daarom met je favoriete hak. Of het nu een enkellaarsje is met een kleine hak of een stoere pump, ze staan supergoed bij je kick flare. Dit geeft net wat meer vrouwelijkheid aan je outfit én laat je schoenen extra shinen omdat ze nu zo opvallen. We like!

#2. Met een stoere sneaker

Wil jij liever de kick flare rocken met comfy sneakers? We get it. Wij spelen het liefst met wat extra vrouwelijke items als we willen gaan voor deze look. Probeer de flare daarom te combineren met een getailleerde top en een knallende lipkleur. Zo is je look nog wel opvallend én comfy.

#3. Met een blazer

Er is bijna niets wat je niet kan combineren met een blazer. Of je nu een oversized blazer of een getailleerd jasje pakt, hij staat perfect bij je kick flare. Combineer de blazer en kick flare met een schippershoedje en you’re ready to go.

Lees ook: Trendalert: grote en kleurrijke oorbellen

Beeld: IMaxTree

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer