Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Life

Zo stap je met het juiste been uit bed

FC Girls, 24 maart 2018

Zo stap je met het juiste been uit bed

huh;

Ben jij totaal geen ochtendmens? Adviseer jij iedereen om in de ochtend maar niet tegen jou te praten? Ben jij de hele dag ontzettend chagrijnig als er maar één dingetje fout gaat in de ochtend? We feel you girl, dit hebben we allemaal weleens. Weet je van jezelf dat het toch iets te vaak gebeurdt en zijn jouw ouders er niet altijd even happy mee zijn? Met deze tips zorg jij ervoor dat je met het juiste been uit bed stapt. You go girl!

#1. Ga op tijd slapen

Oké, waarschijnlijk hebben je ouders dit al genoeg gezegd, maar trust us: het werkt echt! Ben jij nog steeds supermoe als je wakker wordt? Nu word je zeker sneller chagrijnig… Probeer daarom op tijd te slapen en je dag begint een stuk beter.

#2. Verander je wekker in je fave song

Je dag goed beginnen is superbelangrijk. Word jij al meteen chagrijnig als jij je wekker hoort? We get that! Verander je wekker in een van je lievelingsliedje. Start de dag met een happy song en je dag kan niet meer stuk.

#3. Bereid een lekkere lunch

Het is heerlijk om op te staan met de gedachte dat je lekker gaat eten. Food is so important! Dus, maak de avond van te voren een plannetje wat je gaat eten en begin de dag met een uitgebreid ontbijt.

#4. Drink water!

Water is de key voor everything. Je lichaam zet de dorst snel om in honger. Zet daarom altijd een glas of flesje water op je nachtkastje. Start de dag gezond en je voelt je snel een stukje beter!

#5. Stop je telefoon weg

Probeer een uur voordat je gaat slapen te stoppen met je telefoon gebruiken. Hierdoor slaap je een stuk beter en word je meer uitgerust wakker. Je start blijer de dag als je uitgerust wakker wordt!

Lees ook: Geniale hacks om je verloren spullen terug te vinden

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer