Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Love

Zo regel jij een date voor valentijn

FC Girls, 02 februari 2018

Zo regel jij een date voor valentijn

ahw

Over twee weken is het al Valentijnsdag en jij hebt twee opties; wachten tot je crush jou op een date vraagt óf je doet het lekker zelf. Girl power!

Luister, jongens zijn niet zo slim als het aankomt op het oppikken van onze hints. Extra hard lachen om zijn grapjes, zijn arm aanraken als je hem iets vertelt, naar zijn lippen kijken als hij praat en flirterig met je haren spelen, zijn signalen die hij gewoon niet ziet! In een perfecte wereld pakken die boys onze hints zo op, maar in real life is het helaas iets moeilijker om je crush duidelijk te maken dat jij wil dat hij een move maakt. Daarom hier een paar ideeën om het initiatief in eigen handen te nemen. Girl, it’s your turn.

Doen, durven, waarheid
Misschien ben je wel bang dat hij denkt dat je makkelijk of wanhopig bent als je hem uitvraagt, maar het tegendeel is meestal waar. Jongens vinden meiden die initiatief nemen juist stoer en zelfverzekerd. Zeg hem gewoon heel eerlijk waar het op staat: “Luister, ik vind je leuk en ik denk dat wij het heel gezellig kunnen hebben. Ik had geen zin meer om te wachten tot jij mij vroeg, dus bij deze. Zullen we samen wat leuks gaan doen?” Wedden dat hij dit kan waarderen?

Virtual Reality
Misschien vind je het net wat te spannend om hem op een druk schoolplein of midden in de klas aan te spreken. We get it. Vraag hem dan via social media. Met deze tip zorg je ervoor dat hij sneller ja zegt. Geef hem alvast een hint als je hem in het echt tegen komt. Je kan zeggen dat hij zijn Facebook vanavond in de gaten moet houden of dat je hem vanavond iets leuks gaat vragen. Hij wordt meteen nieuwsgierig en die paar uur die je hem laat wachten maken hem helemaal gek (op de goede manier). Love is a game en jij weet hoe je het moet spelen.

Liefde gaat door de maag
Wil je echt groots uitpakken en ken je de boy in kwestie al een beetje? Dan hebben we een hele leuke tip voor je: bestel een pizza op zijn adres en laat aan de binnenkant van de doos schrijven: I know this is cheesy, but will you go out with me? Hier moet hij sowieso om lachen en hij heeft een gratis pizza. Als hij nou geen ja zegt…

Omgaan met afwijzing
Houd er altijd rekening mee dat hij nee kan zeggen en vat dit niet te persoonlijk op. Misschien heeft hij al een vriendin, misschien is hij niet opzoek naar een vriendinnetje of misschien ben je gewoon zijn type niet. Dat kan natuurlijk en dat betekent niet dat jij niet leuk bent. Jij vindt sommige jongens toch ook leuk en andere niet? Smaken verschillen en als deze boy jou niet wil, dan is er echt wel een andere die jou wel ziet zitten.

Alles voor een onweerstaanbare look

PINK BEAUTIFUL BERETComegetfashion Comegetfashion
€ 14,99
Velvet Turban - GreenMy Jewellery My Jewellery
€ 9,95
Headband White FlowerMy Jewellery My Jewellery
€ 9,95
Dames blouse korte mouw in zwart - BODYFLIRTBodyflirt Bonprix
€ 28,99
Chenille Sweater - Light PinkMy Jewellery My Jewellery
€ 39,95
TopEven & Odd ABOUT YOU
€ 14,90 € 11,90
Flared Velvet Pants - PinkMy Jewellery My Jewellery
€ 29,95
Denim gona botoiduna DonkergrijsHalflange rokStradivarius
€ 19,99
Roze minirok met overslag van imitatiesuèdeRiver Island leren rokRiver Island
€ 43,00
Zwarte enkellaarsjes met dikke zool en rits opzijRiver Island River Island
€ 55,00
Zwarte bikerboot gouden studsVanHaren Dames schoenenvanHaren
€ 39,90
vanHaren - Graceland glitter pumpsVanHaren Glitter pumpwehkamp.nl
€ 29,99

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer