Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Life

Zo overleef je een lange autorit

FC Girls, 03 juli 2018

Dat je ouders graag twee weken in Zuid-Frankrijk vertoeven is natuurlijk hartstikke leuk, maar die weg ernaartoe: hel! Uren vervelen in een veel te warme auto. Herkenbaar? Uhm, nee hoor, want met deze tips is de reis zo voorbij!


#1. Kleding

Trek je chillste kleding aan, zodat je helemaal relaxed kunt zitten. Twaalf uur lang met een strakke skinny jeans aan in de auto is niks.  


#2. You’re the dj! 

Voorbereiding is alles. Dus ga opzoek naar de lekkerste nummers en maak je eigen playlist. Wegdromen met rustige nummers en als je zin hebt los gaan op de dancetunes. Frankrijk here we come!


#3. Films en series

Download ook een paar toffe films en series. Dan lijken de uren een stuk sneller te gaan en heb je geen last van je gamende broertje.


#4. Lezen

Neem natuurlijk de nieuwste Fashionchick Girls en de Summer special mee om de verveling tegen te gaan of een spannend boek. Kijk uit, het kan zijn dat je misselijk wordt van lezen in de auto. Een luisterboek of podcast is een goede oplossing.


#5. Food & drinks

Lekkere snacks en drankjes zijn superbelangrijk, right? Zorg dan ook voor een koeltas zodat je de hele rit een voorraad bij je hebt. 


#6. Games

Neem een leuk kaartspel mee of bedenk zelf een spel waar je geen groot bord voor nodig hebt. Zo vermaak jij je met je gezelschap.  


#7. Pauzes

Regelmatig even stoppen en de auto uitstappen is heel belangrijk. Een rondje rennen en misschien wat oefeningen doen om je energie kwijt te kunnen is heerlijk en gezond na een paar uur.


#8. Slapen

Een simpele oplossing: slapen! De uren vliegen voorbij en je bent goed uitgerust als je op je bestemming aankomt.  


#9. Cadeautjes

Koop een paar kleine cadeautjes en zorg dat je medereizigers dat ook doen. Elke twee uur mogen jullie een cadeautje aan elkaar geven. Zo heb je iets om naar uit te kijken en krijg je ook nog eens een paar handige of grappige gifts. 


Natuurlijk zijn de zon, de zee en het strand ook een heel mooi vooruitzicht. Dus even doorzetten en enjoy jouw holiday!


Lees ook: Dit zijn de musthaves voor in je handtas


Beeld: Unsplash


Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer