Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Love

Zó organiseer jij een verrassingsfeestje voor je bestie

FC Girls, 13 januari 2018

Zó organiseer jij een verrassingsfeestje voor je bestie

d

De b-day van je beste vriendin is superbelangrijk voor jou. Heb je dit jaar geen originele ideeën meer voor een cadeau? Dan kan je misschien een verrassingsfeestje voor haar organiseren. She’s gonna love it!

#1. Kies een thema voor het feestje
Houdt jouw bestie superveel van series? Organiseer dan een sleepover surprise party in Netflix style! Houdt ze meer van dansen, glitter en glamour? Dan is een groot feest met al haar vrienden superleuk! Luister goed naar wat zij zelf eigenlijk van plan is op haar verjaardag. Misschien heeft ze helemaal geen zin om het uitgebreid te vieren, dan kan je het beter klein houden met jullie hechte vriendinnengroepje.

#2. De locatie
Als je nog geen locatie hebt, kun je eigenlijk nog niks plannen voor het feest. Kijk dus alvast waar het feest gegeven kan worden en wat de voorwaarden daarvoor zijn. Als het bij haar thuis is, moet je het natuurlijk overleggen met haar familie en als het ergens anders is moet je afspraken maken met de eigenaar van de locatie.

#3. Kies een datum
Vraag alvast een beetje rond bij haar besties of zij op de datum kunnen die jij in je hoofd hebt. Natuurlijk moet je ook een manier zien te vinden om erachter te komen of jouw bestie op die datum kan. Kijk stiekem in haar agenda of vraag of ze die avond iets met jou wilt doen. Als jullie iets hebben afgesproken die avond, ben je er zeker van dat ze kan!

#4. Uitnodigingen
Je moet natuurlijk eerst een gastenlijst maken voordat je mensen kunt uitnodigen. Vraag aan haar familie en aan haar girl squad wie je zou moeten uitnodigen, voordat je misschien iemand vergeet! Kijk daarna hoe je de uitnodigingen gaat versturen. Via de post is natuurlijk leuk en origineel, maar denk wel aan het budget. Een groepsgesprek of Facebookgroep zou je ook kunnen aanmaken, maar kijk uit dat jouw bestie het niet per ongeluk ziet!

#5. Maak haar feest extra speciaal
Maak een grappig gedicht voor je vriendin om het extra speciaal te maken. Je kunt ook foto’s van haar door de jaren heen verzamelen en die op een groot scherm afspelen.

#6. Een beetje liegen moet
Je vertelt je bestie normaal natuurlijk alles, maar dat kan nu even niet. Hé, het is voor het goede doel! Er zal misschien een moment komen waarop ze met jou wil afspreken, maar jij net iets moet regelen voor haar feestje. Je zal dan even een excuus moet verzinnen. Laat het wel geloofwaardig overkomen en vertel niet dat je al een verjaardag hebt van de broer van de vader van een oud klasgenootje…

#7. SURPRISE!
Yay, het is eindelijk zover! Na al dat stiekeme gedoe en geregel kun je haar verrassen. Zorg dat iemand het filmt als ze binnenkomt, want dat moment is zó leuk om nog een keer te bekijken! She’ll love it.

Dit is dé kledingtip die iedere girl moet weten.

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer