Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Life

Zó organiseer je het perfecte feestje zonder stress

FC Girls, 25 december 2017

Zó organiseer je het perfecte feestje zonder stress

party

Feestjes zijn leuk, dat is een feit. Maar feestjes organiseren kan nogal stressvol zijn, right? Met deze tips word jij een echte partyplanner. Wil jij ook een feestje organiseren zonder er als een stresskip bij te lopen? Girl, we got you!

#1. Planning is key
Boodschappen doen voor je feestje zonder boodschappenlijst is echt een no-go. Voor je het weet kom je thuis met een nieuwe koekenpan en leuke mokken die in de aanbieding waren terwijl je borrelhapjes en de 2 literfles cola die je nodig had nog in de winkel liggen.

#2. Pinspiration
Neem een kijkje op Pinterest om ideeën op te doen over hoe jij wil dat de kamer eruit ziet. Zoek op party, sweet sixteen, birthday en je vindt de mooiste ideeën!

#3. Online shopping
Nadat je weet hoe je de kamer wil versieren, kun je online op zoek gaan naar de perfecte ballonnen, slingers en whatever you like! Zo wordt alles lekker thuisbezorgd en eerlijk is eerlijk: online heb je gewoon echt de meeste keuze. Helemaal als het gaat om zulke goodies.

#4. Schoon, schoner, schoonst
Natuurlijk wil jij je gasten ontvangen in een schoon huis, maar om alles helemaal op en top schoon te maken is zonde want de dag na je feest moet je alles opnieuw helemaal schoonmaken. Advies: ruim voor je feestje op, zorg dat alles er schoon uitziet, maar onthoud: je gasten hoeven niet van de vloer te eten (tenminste…op de meeste feestjes gebeurt dit niet).

#5. Keep it simple
Als je per se zelfgemaakte hapjes wil, kies dan dingen uit die je een dag van te voren al kunt maken. Zo hou je op de dag van het feestje meer tijd over voor versiering en je perfecte party outfit!

#6. Help please
Wees niet bang om een vriendin in te schakelen om je te helpen op de dag van het feest. Jullie kunnen samen de kamer versieren, hapjes klaarzetten en ondertussen gezellig kletsen.

#7. Hey mister DJ
Vraag van tevoren of al je vrienden hun favoriete nummers willen sturen, op deze manier kun jij alvast een afspeellijst opstellen die iedereen pleased!

#8. Papier hier
Waarschijnlijk doe je dit al, maar gebruik echt alleen papieren of plastic bekers en bordjes! De volgende dag loop je met een vuilniszak door de kamer en huppa binnen no-time is alle troep weg.

Dit zijn de redenen waarom je maar niet verliefd wordt!

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer