Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Beauty

Zó maak jij je benen lenteproof in 5 stappen

FC Girls, 20 april 2018

Zó maak jij je benen lenteproof in 5 stappen

gdrg

De weergoden mogen ons dan iets anders doen geloven, maar met de lente is óók het blotebenenseizoen weer begonnen. Geen idee hoe het met jou zit, maar die van ons zijn er nog niet écht klaar voor. Maar geen zorgen, we hebben een stappenplan opgesteld, waarmee jij jouw benen in no-time lenteproof hebt gemaakt.

#1. Squats, squats, squats!

Of lunges. Of nog leuker: sumo squats. Om te beginnen moeten we de benen natuurlijk in shape brengen. Op YouTube vind je tal van tutorials die je kunnen helpen!

#2. Scrubben

Bye bye dode huidcellen, hállo stralend zachte summer legs. Door je benen één keer per week te scrubben, zorg je ervoor dat je huid zijdezacht blijft. Natuurlijk zijn er fijne scrubs voor, maar je kunt het ook eens met een scrubhandschoen proberen. Of, voor de echte do it yourself-fans onder ons: koffiescrub. Meng wat koffiedik met een olijfolie en scrubben maar. Klinkt misschien niet heel fijn, maar het doet wónderen voor je huid.

#3. Smeren

Na het scrubben en scheren is het aangeraden om een vocht inbrengende bodylotion aan te brengen. Je poriën staan dan nog open en je huid absorbeert dus beter de crème. Het resultaat? Benen zo zacht als kussentjes. Beloofd!

#4. Zonnen

Als de zon niet naar jou toe komt, dan háál je hem gewoon naar jou toe. Natuurlijk is daar de zonnebank, maar we weten allemaal dat die alles behalve goed is voor je huid. Gelukkig zijn er genoeg bronzers die zorgen voor een gezonde glow, zónder dat je eruit ziet als een verdwaald castlid uit Jersey Shore.

#5. Shoppen

Heb je alle bovenstaande stappen met succes uitgevoerd? Dan is het tijd om te shoppen en die benen te showen. In een mooie rok bijvoorbeeld. Of wat dacht je van een leuke zomerjurk? Reden genoeg om je winkelmandje vol te gooien.

Summerproof legs

Rituals Sakura Body ScrubRituals Body scrubSuperwinkel.nl
€ 22,99
Champneys Detox Seaweed & Sea Salt Scrub 450 gramChampneys Body scrubBoots
€ 13,95
L'Oréal Paris Skin Expert Smooth Sugar Scrub - GlowL'Oréal wehkamp.nl
€ 12,99 € 6,50
Kneipp Bodylotion Lavendel 200mlKneipp BodylotionBoots
€ 9,14
Molton Brown Rhubarb & Rose BodylotionMOLTON BROWN BodylotionMYSC parfumerie
€ 31,00
Victoria Secret Fantasies Sheer Love - 250 ml - BodylotionBodylotionbol.com
€ 17,99

Lees ook: We gebruiken conditioner al ons hele leven verkeerd!

Beeld: IMaxTree

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer