Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Love

Zo maak je tijd voor elkaar

FC Girls, 09 juli 2018

Een vriendje hebben is leuk, maar we hebben ook nog school, familie, vrienden, sport, een bijbaantje en nog honderd issues die door je hoofd vliegen . Hoe houd je dan nog aandacht voor je lover? Met deze tips komen jullie beiden niets tekort, win-win!


#1. Plan het in

Spontane acties zijn het leukste, maar als jullie het allebei heel druk hebben dan kun je het beste afspraakjes duidelijk inplannen. Zo kunnen jullie het vrijhouden voor elkaar en je hebt ook iets leuks om naar uit te kijken, yay! 


#2. Doe het samen

Heb je een feestje of een etentje met je familie? Neem je crush dan mee. Dan hoef je niet je hele planning om te gooien en jullie zijn gezellig samen. 


#3. Eventjes is ook goed

Leg er geen druk op dat jullie een hele dag voor elkaar vrij moeten maken. Even samen lunchen of een lief telefoontje is al heel goed om elkaar wat aandacht te geven. 


#4. Neem geen tijd van elkaar af

Ook al is je lover druk, je wil het liefst zo veel mogelijk met hem zijn. Maar zorg dat jullie tijd voor jullie zelf hebben en niet elkaars tijd afnemen. Zo blijft de relatie het beste en is het super als jullie elkaar weer zien. 


#5. Wat is belangrijker?

Bedenk goed wat belangrijker is. Je girl en je vriendje vragen allebei om af te spreken, maar je vriendin heb je de afgelopen week al elke dag gezien… Bedenk dan dat je de tijd wel eerlijk moet verdelen. 

You can do this!


Lees ook: Dit gedrag bewijst dat hij superverliefd op je is


Beeld: Unsplash


Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer