Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Beauty

Zo kun je zien of je zonnebrand nog goed is

FC Girls, 13 mei 2018

Zo kun je zien of je zonnebrand nog goed is

zonnebrand

We weten allemaal hoe belangrijk het is om je goed in te smeren tegen de zon. Maar hoe vaak gebeurt het dat je nooit een hele tube opmaakt? Puur omdat de zon in Nederland veel te weinig schijnt óf wanneer je weer een belachelijk grote tube heb gekocht. Iets met ‘better be prepared than sorry’, toch? Eindelijk is hier het antwoord hoe je kunt checken of je zonnebrandcrème nog goed is!

Je weet misschien wel dat zonnebrand nog een jaar lang houdbaar is na het openen. Maar wanneer je het openmaakt, ben je dat zo weer vergeten. En natuurlijk; als zonnebrandcrème niet meer houdbaar is, verliest deze ook zijn werking en dan zit je alsnog op de blaren, letterlijk! Gelukkig is de oplossing best wel easy. Je hoeft namelijk alleen maar naar de geur en textuur te kijken. Listen up!

Ruikt je zonnebrandcrème anders dan toen je hem kocht of is het een stuk dunner? Snel naar de drogist toe! Zonnebrandcrème die niet meer goed is, heeft een typische muffige geur waaraan je het al snel herkent. Twijfel je alsnog? Smeer een beetje op je huid en wacht af. Als je huid gaat branden weet je al genoeg en mag de tube snel de prullenbak in. Je huid gaat namelijk irriteren wanneer het niet meer goed werkt. 

Meer lezen? Styletoday.nl 

Lees ook: "Zo lang gaat je zonnebril mee"

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Welke stijl past bij jou? Doe de stijltest en maak kans op €2250,- shoptegoed!

Lees meer