Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Fashion

Zo krijg je jouw vieze sneakers weer helemaal schoon

FC Girls, 03 november 2017

Zo krijg je jouw vieze sneakers weer helemaal schoon

Een paar weken terug kocht je een paar blinkend witte sneakers, maar nu kijken mensen je verbaast aan wanneer je zegt dat je schoenen níet bruin zijn, maar wit. Ehm, tijd om je vieze sneakers een wasbeurt te geven? For sure! Zó krijg je je favo schoenen weer spierwit.

sneakers

Witte sneakers staan amazing bij bijna elke outfit, maar het is een hele kunst om je schoenen wit te houden. Welkom in Nederland, het land vol regen, modder en nog meer regen! Het is onmogelijk om alle viezigheid te ontwijken zodra je de deur uitstapt, maar het is zeker mogelijk om je schoenen hierop voor te bereiden én om ze achteraf weer schoon te krijgen. Fashionchick Girls to the rescue!

Vuilafstotende spray

Zijn je schoenen nog blinkend wit? Spray je schoenen dan vóór je eerste draagbeurt in met een beschermende spray die speciaal voor de stof van je sneakers is gemaakt. Zo zal modder en andere viezigheid niet in je schoenen kunnen trekken. Woohoo! Spray je schoenen wel regelmatig in, want de bescherming is maar tijdelijk.

Poetsen, poetsen, poetsen

Kom je er pas achter dat het misschien slim was om je schoenen in te sprayen als ze ondertussen al bruin geworden zijn? Geen zorgen!

Zijn je sneakers van stof? Skip de tandpasta dan! Meng een klein beetje baking soda met afwasmiddel en wrijf dit over je schoenen met een oude tandenborstel. Laat het intrekken, spoel het vervolgens weer af en stop je sneakers daarna in de wasmachine. Smeer je schoenen na hun wasbeurt in met talkpoeder en laat ze goed drogen. @sarahtraceyy probeerde deze lifehack en zie hier het resultaat!

Sneakerssneakers

Heb je leren schoenen? Dan is tandpasta de oplossing. Maak je schoenen eerst vochtig met een doekje en begin dan te poetsen met tandpasta. Dat kan met je vinger of met een oude tandenborstel. Je bent goed bezig wanneer de tandpasta begint te schuimen!

Voor sneakers van suede heb je weer een andere aanpak nodig. Geen water, geen tandpasta en geen afwasmiddel. Een speciale suede borstel is genoeg, anders beschadig je je schoenen. Borstel voorzichtig in één richting tot het vuil is verdwenen. Als je eenmaal in een bepaalde richting borstelt, wijzig dan niet van richting! Et voilà, je sneakers zullen weer supershiny zijn ;) 

We love white sneakers!

Witte Adidas dames sneakerAdidas Shoeline
€ 69,99
Sneakers W Air Max Zero by NikeNike Sarenza
€ 139,99 € 98,00
Vikky PlatformVanHaren vanHaren
€ 64,90 € 32,45
Witte Guess Sneakers FLGOD3 ELE12Guess GympOmoda
€ 89,95
Sneakers OG 85 W by SkechersSkechers Sarenza
€ 64,90 € 51,90
Witte sneaker canvasVanHaren vanHaren
€ 16,99
Adidas Cloudfoam Adventage Witte SneakersAdidas SneakersTorfs
€ 69,95
Sneakers GODESS by GuessGuess Sarenza
€ 89,99 € 63,00
Sneakers Omne So L.A. by SkechersSkechers Sarenza
€ 79,90 € 63,90
Witte sneaker canvasVanHaren vanHaren
€ 16,90
Sneakers B.ELITE W by DiadoraDiadora Sarenza
€ 79,99 € 64,00
Witte Sneakers Adidas AdventageAdidas Torfs
€ 55,95 € 45,32

Dit zijn 12x de allermooiste Halloween nail designs!

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer