Beauty

Zó krijg je een superzachte huid

FC Girls, 18 juni 2017

Zó krijg je een superzachte huid

Een superzachte en gladde huid onmogelijk? Not at all! Met deze easy tips houd jij je huid altijd soft en glowing.

zachte huid

#1. Hands off

Je weet inmiddels wel dat je echt niet aan je puistjes mag zitten (dit zorgt voor littekens en donkere plekken), maar eigenlijk moet je helemaal niet aan je gezicht zitten. Nope, dat betekent ook dat je niet met je kin op je hand mag rusten terwijl je naar je crush staart, of je vingers tegen je voorhoofd houden als je iets bent vergeten. Deze bad habits zorgen ervoor dat je bacteriën aanbrengt op je huid, waardoor je puistjes en verstopte poriën krijgt. Niet echt het geheime recept voor een zachte huid dus…

#2. SPF

Zonnebrandcrème heb je áltijd nodig. En niet alleen omdat je niet als een rode tomaat door het leven wilt gaan, zonnestralen drogen namelijk ook je huid uit. Smeer je dus niet alleen in met zonnebrandcrème op het strand, maar verwerk het in je daily routine.

#3. Scrub

Wees lief voor je huid en zeg vaarwel tegen dode huidcellen. Scrub je huid een of twee keer per week voor een zachte en gladde huid. Pas wel op dat je niet vaak scrubt, want hier kan je huid weer van uitdrogen of ontstoken raken.

#4. Shave smart

Scheerschuim of scheergel is geen “optie”, maar een echte must. Wanneer je geen gel of schuim gebruikt, kan je huid geïrriteerd raken. Met de juiste gel of schuim, gaat scheren een stuk makkelijker en hier wordt je huid een stuk zachter van. Gebruik ook een goed scheermesje, het liefst met meerdere blades. Sommige scheermesjes hebben hydraterende ingrediënten, die je huid nog uren zacht houden.

#5. Moisturize

Smeer je meteen na het douchen in met bodylotion. Bewaar je moisturizer in de badkamer zodat je het niet vergeet, en zorg dat je dit elke dag doet. Binnen no time heb jij een superzacht huidje!

Soft skin essentials

Biodermal SPF50+ Zonnespray Gevoelige Huid 175 mlBiodermal Douglas
€ 22,43 € 20,19
Douglas Collection Exfoliating Body Scrub Bodyscrub 200 mlDouglas Douglas
€ 9,99
Gillette - Venus Swirl - 3 scheermesjesGillette Scheermeswehkamp.nl
€ 17,49
Gillette - Venus Embrace Sensitive scheersysteemGillette Scheermeswehkamp.nl
€ 16,53
Gillette - Venus Satin Care aloë vera scheergelGillette Haarverzorgingwehkamp.nl
€ 4,66
Garnier Loving Blends Body Argan- & Cameliaolie - hydraterende bodymilk - 250 mlGarnier wehkamp.nl
€ 5,19 € 3,97

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Lees meer