Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Fashion

Zó kom je van de krasjes op je zonnebril af!

FC Girls, 02 mei 2018

Zó kom je van de krasjes op je zonnebril af!

foto zonnebril Als de zon weer gaat schijnen is het belangrijkste accessoire je zonnebril. Maar je herkent vast wel die irritante krasjes die erop komen, door je sleutels of ritsen. Het ziet er niet uit en het is natuurlijk vet slecht voor je bril. Gelukkig is hier de lifehack om de krasjes supermakkelijk weg te halen!

Bye, bye krasjes
Je hebt het vast wel in huis. Het magische goedje is namelijk: tandpasta. Geloof het of niet, maar dit doet meer dan alleen je tanden schoon en wit maken.  

Dit moet je doen:
1.  Maak je zonnebrilglazen eerst goed schoon met een brillendoekje of een ander soort doekje; als het maar zacht is en niet nóg meer krassen maakt.

2.  Smeer wat tandpasta op het glas. Hiervoor kun je het best kiezen voor een tandpasta zonder whitening effect of een tandpasta wat schuurt. Wrijf de tandpasta met je vingertoppen rustig over de krassen, maak hiervoor ronddraaiende bewegingen. Wrijf nog langer als de krassen erg diep zijn.

3.  Spoel de glazen met lauwwarm water af en ga net zolang door tot alle tandpasta weg is. Droog de glazen daarna af met een katoenen doek.

Je bent klaar! De krasjes zijn als sneeuw voor de zon verdwenen. Heb je nog steeds wel wat kleine krasjes op je zonnebril, doe deze stappen dan gewoon nog een keer. Bij de echte heftige krassen, kun je het best bakpoeder gebruiken en met water mengen. Smeer dit dan over de krassen heen en spoel het daarna weer weg. Zo is je zonnebril weer als nieuw!

Shop your own

SUNGLASSES CAT EYESClubmasterCatwalk Junkie
€ 14,95
Dames zonnebril in bruin - bpc bonprix collectionGrote brilBonprix
€ 11,99
Zonnebril van KOMONOKOMONO Ronde zonnebrilA Little Bird Told Me...
€ 50,00 € 20,00
Collectif Dita Cats Eye Zonnebril Wit GoudCollectif zonnebrilSuccubus
€ 17,95
Bright & Beautiful Grace 70's Zonnebril ZwartzonnebrilSuccubus
€ 19,95
ZonnebrilHeine zonnebrilOTTO
€ 26,95

Meer lezen? Check Styletoday.nl

Beeld: Unsplash

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer