Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Love

Zó kom je sneller over een afwijzing heen

FC Girls, 01 januari 2018

Afwijzingen zijn nooit leuk en of je hem nou één week kende of al een paar jaar, het kan heel wat liefdesverdriet opleveren. Maar als je op de volgende manier met je afwijzing omgaat, kom je er een stuk sneller overheen!

En nee, dit zijn niet zomaar wat tips om over een afwijzing heen te komen. Er is echt onderzoek gedaan naar de beste manier om over een afwijzing heen te komen. Stanford University ondervroeg 891 mensen over relatiebreuken. Uit de resultaten bleek dat een afwijzing voor een deuk kan zorgen in je zelfbeeld. En juist dat is hetgeen wat ervoor zorgt dat het zo lang duurt om een afwijzing te verwerken.

Wil je nou sneller verder met je eigen leven en je niet meer druk maken om die stomme crush die toch niks om je geeft? Dan moet je de afwijzing vooral niet persoonlijk opvatten. Het blijkt namelijk dat als je een breuk als een leerproces ziet, je véél sneller over de afwijzing heen komt. Hoe fijn is dat?

Denk de volgende keer dus niet “waarom vindt hij mij niet leuk?” maar juist “Hij past gewoon niet bij mij” en je bent binnen no time over de afwijzing heen! Want niet alle persoonlijkheden matchen met elkaar e dat heeft helemaal niks met jou te maken.

Lees ook: 5x waarom jouw crush je negeert

Beeld: Pexels

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer