Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Love

Zo kom je over je ex heen

FC Girls, 21 mei 2018

Zo kom je over je ex heen

happy girl

Je relatie is voorbij, maar misschien spookt je ex nog wel elke dag door je hoofd. Je denkt vaak aan de leuke tijden die je met hem had en overal word je aan hem herinnerd. Supervervelend natuurlijk! Hieronder vind je een paar tips die jou een boost geven om er weer helemaal overheen te komen.

#1. Accepteren

Yep, supermoeilijk om je ex-boyfriend uit je gedachten te halen. Maar bedenk dat het is zoals het is. De relatie is over en jullie zullen allebei gewoon verder moeten. You can do this!

#2. Ga sporten

Sporten zorgt voor enorm veel afleiding, en dat is wat je nodig hebt! Een momentje voor jezelf waar je helemaal los kunt gaan en al je gedachtes kwijt kunt. Misschien is boksen wel een goede manier om even al je energie eruit te gooien.

#3. Verbreek het contact

Alle kleine dingen kunnen ervoor zorgen dat jij aan je ex wordt herinnerd. Neem daarom afstand van zijn social media. Door Instagram of Snapchat blijf je er misschien toch onbewust op kijken en dat maakt het alleen maar lastiger.

#4. Praat erover

Praat erover of schrijf je emoties op! Misschien hebben de mensen om je heen goede adviezen. Vraag bijvoorbeeld advies aan een vriendin die hetzelfde heeft meegemaakt. Zij kan jou vast helpen.

#5. Ga leuke dingen doen

Bekijk het positief! Je hebt nu genoeg tijd om leuke dingen te doen met je friends. Je zal merken dat je minder stress hebt en je er steeds minder aan gaat denken.

Lees ook: Deze app lost onze grootste modefrustratie op

Beeld: Unsplash

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer