Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Love

Zo kom je erachter of hij jou ook leuk vindt

FC Girls, 28 januari 2018

Zo kom je erachter of hij jou ook leuk vindt

Love

Je kent het vast wel, het onzekere gevoel wat je krijgt wanneer je een jongen ontzettend leuk vindt. Je bent benieuwd of hij jou ook ziet zitten en je probeert er al weken naar te vissen. Hoe weet je nou of hij jou ook leuk vindt? Dat merk je aan de volgende signalen!

#1 Hij maakt oogcontact

Je merkt snel wanneer je crush interesse heeft door het oogcontact. Merk je dat hij vaak naar je kijkt? Dan probeert hij zeker te seinen of oogcontact te maken. Dit zegt vaak al veel. Hij vindt het gewoon leuk om naar je te kijken.

#2 Hij komt veel bij je in de buurt

Komt hij vaak bij je in de buurt? Score! Nog een aanwijzing dat hij graag bij je wil zijn. Dit is natuurlijk niet na één keertje bij toeval, maar begint het je op te vallen? Dan toont hij zeker interesse!

#3 Hij vraagt naar je

Het is altijd lastig om een gesprek te beginnen. Probeert hij vaak tegen je te praten? Hij wil dan graag een gesprek beginnen. Ga dit gesprek dan ook zeker aan! Zo leren jullie elkaar beter kennen.

#4 Hij lacht naar je

Lacht hij lief naar je wanneer je hem ziet? Dit is zeker een teken dat hij je leuk vindt. Denk maar eens aan jezelf. Begin jij spontaan te lachen als je aan hem denkt of hem ziet? Precies!

#5 Hij stuurt je een berichtje

Het is een good sign als hij je veel berichtjes stuurt. Dat betekent dat hij graag met je praat en je beter wil leren kennen. Lig je nog steeds te wachten op een berichtje? Don’t worry, alles op z’n tijd!

#6 Hij toont interesse

Vraagt hij naar wat je doet en wat je leuk vindt? Mooi. Dan is hij echt geïnteresseerd in je.Vergeet af en toe dan niet ook naar hem te vragen. Zo laat je zien dat jij ook geïnteresseerd in hem bent.

Dit zijn de 7 bizarre beautytrends van 2018

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer