Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Love

Zo ga je zelfverzekerd naar een date

FC Girls, 18 juni 2018

Zo ga je zelfverzekerd naar een date

daten

Daten is voor iedereen spannend, maar vergeet niet dat het ook harstikke leuk is! Misschien leer je wel de guy van je dromen kennen. Check voor je gaat deze handige tips, zodat jij confident aan je date begint.

#1. You look pretty

Trek jouw mooiste kleding aan, maar zorg er vooral voor dat jij je er lekker in voelt. Je doet je make-up en haar zoals je wil en hij zal verstelt staan van jouw looks! Jij staat sterk in je mooie shoes.

#2. Hij is ook zenuwachtig

Vergeet niet dat hij ook zenuwachtig is, dit kan je misschien helpen. En help elkaar vooral om het less awkward te maken. Luister bijvoorbeeld goed naar elkaar en stel hem genoeg vragen.

#3. Wees jezelf

Probeer niet té 'leuk' te doen. Je hoeft echt niet hard om zijn grap te lachen als je het eigenlijk helemaal niet zo grappig vindt... Zin in een grote pizza of hamburger? Bestel het! Hij zal het alleen maar tof vinden dat je lekker doet waar je zin in hebt en zo zit je ook lekker in je vel

#4. Onderwerpen voorbereiden

Jep, die ongemakkelijk stiltes zijn vreselijk en deze kunnen je misschien tegenhouden om te gaan daten. Het klinkt gek, maar bereid wat onderwerpen voor. Schrijf ze desnoods op een klein briefje en stop die in je tasje. Oops, even geen idee waar je het nu over moet hebben? Check stiekem het briefje als je naar de wc gaat en het gesprek is daarna zo weer gestart.

#5. Jouw favo plek

Als je de kans krijgt om de locatie van je date te kiezen, maak daar dan gebruik van. Heb je een restaurantje waar je je op je gemak voelt? Ga daarheen! Setting is namelijk erg belangrijk, je zal dan relaxer naar je date gaan! Zo ben je niet eindeloos naar de wc aan het zoeken en kan je aan dat tafeltje zitten waar je altijd het lekkerste zit.

Daten is ongemakkelijk, spannend, eng, maar ook ontzettend leuk. Dus wees niet bang, oefening baart kunst!

Lees ook: zo word je niet te snel verliefd

Beeld: Unsplash

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer