Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Love

Zo deal je met een jaloers vriendje

FC Girls, 09 april 2018

Zo deal je met een jaloers vriendje

bfgxbfd

Ergens is het wel fijn dat je vriendje jaloers is, het geeft aan dat hij van je houdt! Maar als hij je constant zit te controleren en de jaloezie steeds erger wordt, dan is de fun er natuurlijk snel af… Zo deal je met een jaloers vriendje!

#1. Probeer uit te zoeken wat het probleem is

Probeer er eens achter te komen waarom je vriendje zo jaloers is. We get it, dat is heel moeilijk. Toch kan het altijd komen door het verleden of zijn ex.

#2. Confronteer hem met zijn gedrag

In een relatie is het belangrijk om open en eerlijk te zijn, dus ook als het gaat om jaloezie. Confronteer hem! Zorg ervoor dat je duidelijk laat weten hoe jij je erbij voelt en probeer samen tot een oplossing te komen.

#3. Be open

Als je boyfriend jaloers is, is het belangrijk om niet te veel voor hem verbergen. Laat zien dat jij super eerlijk bent en hij je kan vertrouwen. Natuurlijk hoef je niet alles vertellen, het is zijn probleem dat hij jaloers is, niet die van jou.

#4. Zorg ervoor dat hij meer zelfvertrouwen krijgt

Het zou heel goed kunnen dat je vriendje niet zo zelfverzekerd is. Probeer daarom zijn zelfvertrouwen sterker te maken. Geef hem complimentjes en maak hem duidelijk dat hij niet jaloers hoeft te zijn.

#5. Maak duidelijke afspraken

Als je vriendje het lastig vindt is het handig om duidelijke afspraken te maken. Vertel hem bijvoorbeeld dat hij niet boos hoeft te worden wanneer jij een feestje hebt of maak afspraken over wat jullie wél en níet mogen doen.

#6. Doe het ook eens bij hem

Wat als jij zijn gedrag nu eens kopieert en gewoon exact hetzelfde bij hem doet? Probeer het eens! Hoe reageert hij daarop? Nu kan jij hem weer confronteren met zijn gedrag en laten zien hoe het precies voelt als iemand zo bezitterig is.

#7. Je hoeft je niet altijd aan te passen

Als je op gegeven moment klaar bent met zijn gedrag, is het misschien goed om voor jezelf te kiezen. Je hoeft je niet altijd aan te passen voor een jongen.

Lees ook: 6 kleine discussies die elk stel heeft

Beeld: Pexels

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Welke stijl past bij jou? Doe de stijltest en maak kans op €2250,- shoptegoed!

Lees meer