Beauty

Zo creëer jij een mooie sunkissed look

FC Girls, 17 juli 2017

Zo creëer jij een mooie sunkissed look

f

Je wilt je zomerse gloed natuurlijk as long as possible behouden en gelukkig kan make-up je daar een handje mee helpen. Zo creëer jij de mooiste sunkissed look!

Stap 1: Creëer een egale basis.

Gebruik je foundation? Breng die dan aan zoals je dat normaal zou doen. Gebruik je geen foundation? Conceal dan een paar plekjes met concealer, zoals onder je ogen voor een wakker gezicht. Heb je helemaal geen problem areas? Dan skip je deze stap en ben je een hele lucky girl!

Stap 2: Poeder de basis die je hebt gemaakt af met een klein laagje poeder.

Deze poeder zorgt ook dat je huid een beetje gematteerd wordt. Je wil namelijk niet glimmen, wél glanzen, maar daar komen we zo op terug.

Stap 3: Bronze it!

Nu is het tijd voor een bronzer. Breng het aan op je voorhoofd en blend dit door naar je wangen. Blenden is heel belangrijk als het om make-up draait, dus vergeet niet ook je haarlijn mee te nemen. Anders zie je straks een opvallende witte lijn and that’s not a pretty look! Breng de bronzer verder aan op je kin en blend het verder in naar je kaaklijn en naar beneden in de nek. Doop hierna de kwast niet meer terug in je bronzer, maar breng het laatste beetje aan op de oogleden. Ga met je bronzer brush gewoon flink over je oogleden en voilá! Zoals je ziet breng je de bronzer aan waar de zon je als eerste raakt. Dit zorgt voor een natuurlijkere look!

Stap 4: Blush it!

Breng de blush aan op de appeltjes van je wangen, blend het door naar je neus en doe opnieuw het laatste beetje op je oogleden. Ook dit zorgt voor een natuurlijk effect.

Stap 5: Highlight it!

Om de look helemaal af te maken kunnen we de highlighter natuurlijk niet overslaan. Kies voor een highlighter met een gouden tint, want dit zorgt voor de sunkissed look. Breng een beetje aan op je jukbeenderen, neusbrug, cupidoboog en je ooghoeken voor een oplichtend effect.

Maak je look af met wat mascara en je bent good to go glowing goddess!

Musthaves voor een sunkissed look

NYX Professional Makeup 10 - Buff Total Control Drop Foundation 13 mlNyx Cosmetics Douglas
€ 16,84
Ofra Pressed Banana PowderConcealerBoozyshop
€ 13,95
Vichy Teint Ideal Bronzing PowderVichy Boots
€ 25,75
MAC Fairly Precious Extra Dimension Blush 4 gMAC Douglas
€ 25,50
Makeup Revolution Strobe Luxe PaletteFoundation poederBoozyshop
€ 9,95
W7 Massive Lashes MascaraW7 MascaraBoozyshop
€ 3,95

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Lees meer