Fashion

Zó blijft je zwarte broek echt zwart

FC Girls, 28 januari 2018

Zó blijft je zwarte broek echt zwart

d

We girls love black jeans! Zwart is dé kleur voor oneindig combineren. Het enige nadeel van zwarte jeans is dat de kleur op den duur kan vervagen. En hoe vervelend is het als dit met jouw favo zwarte broek gebeurd? Daarom hebben wij een aantal tips voor je verzameld waarmee je broek diepzwart blijft.

#1. Was het op de juiste manier
Hoe vaker je jouw favo zwarte broek wast, hoe meer hij zal vervagen. Je hoeft je broek echt niet elke keer te wassen, nadat je hem hebt gedragen. Tip van ons! Was je broek altijd koud en binnenstebuiten.

#2. Azijn en zout zijn je best friends
Heb je pas de perfecte zwarte jeans gescoord? Laat je broek dan eerst een nacht weken in water met een flinke scheut azijn. Dit zorgt ervoor dat de kleur gefixeerd wordt. Je kunt ook de keren na de eerste wasbeurt azijn toevoegen aan je wasmiddel om de kleur nog langer mooi te houden. Zout werkt trouwens net zo effectief. Als je zout in een washandje bij de broek in de wasmachine stopt, voorkom je witte strepen.

#3. Geen droger
Stop je zwarte broek nooit in de droger. (!) De broek zal hierdoor slijten en ook nog eens krimpen.

#4. Paint it!  
Als de jeans na een tijdje toch vaal wordt, kan je hem een black boost geven door hem te verven. Yes girls: het kan! Dit kun je doen met textielverf, dit is o.a. te koop bij Hema of Kruidvat. Verzamel al je zwarte kleding en geef ze een boost. Samen wassen in je wasmachine en je probleem is opgelost!

Jeggings 'Plenty'Dr. Denim ABOUT YOU
€ 49,90
Jeggings 'Extreme'Noisy May KledingABOUT YOU
€ 34,90 € 23,90
JeansJacqueline de Yong ABOUT YOU
€ 25,00
CoolCat Dames High waist jeans Yfgwen18 ZwartCoolCat CoolCat
€ 29,99
edc jeggingsEsprit OTTO
€ 39,99
edc jeggingsEsprit Broek met printOTTO
€ 39,99

6 dingen die je nooit moet doen met nat haar.

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer