Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Beauty

Zó blijft je nagellak langer zitten

FC Girls, 02 januari 2018

Zó blijft je nagellak langer zitten

d

Je kent het wel: de eerste dag zit je nagellak pérfect, dag twee beginnen de randjes op miraculeuze wijze los te laten en op de derde dag ga je de deur uit met half gelakte nagels. Dit is natuurlijk niet de bedoeling, want je wil dat je nagels er op z’n minst een hele week tip top uitzien! En om de twee dagen je nagels opnieuw lakken: daar heb je natuurlijk geen zin in. Met onze tips blijft je nagellak minstens twee keer zo lang zitten!

#1. Ice ice baby
Door je mooi gelakte nagels een paar minuten in ijskoud water te dompelen, droogt je nagellak sneller en blijft het langer zitten. Door het koude water verstijft je nagellak. Top!

#2. Weken is een no-go
Als je een manicure neemt, zie je vaak dat je nagelriemen zacht worden gemaakt door het weken van je nagels. Helaas wordt er geen rekening gehouden met het feit dat je nagels dan breder worden. Dit gebeurt om meer vocht vast te kunnen houden, maar als de nagels weer drogen dan krimpen ze en ligt de nagellak niet meer strak op je nagels.

#3. Weg van de nagelriemen
Druk je nagelriemen altijd voorzichtig weg. Als hier namelijk nagellak op komt, laat de nagellak makkelijker los en dat wil je natuurlijk niet!

#4. Gebruik een basecoat en extra topcoat
Basecoat is erg belangrijk voor je nagels, dit beschermt ze namelijk. Ook zorgt het ervoor dat de nagellak twee keer zo lang blijft zitten. Voor de meesten is topcoat bekend terrein, aangezien iedereen weet dat nagellak hiermee langer blijft zitten. Maar lak een extra laagje topcoat over de uiteinden van de nagels en je nagellak zal plots een stuk langer blijven zitten!

#5. En nu... het ultieme stappenplan
Je hebt het misschien niet door, maar er zitten veel vetten op je nagels. Gebruik daarom een wattenstaafje met witte azijn om deze vetten eerst weg te halen voordat je begint met lakken. Lak vervolgens je nagels met basecoat en wanneer dit goed gedroogd is, kun je de nagellak aanbrengen. De laatste stap is: koud water! Niet droog blazen dus.

PRETTY NAILS

SALLY HANSEN COLOR THERAPY NAILPOLISH 240Sally Hansen ICI PARIS XL
€ 9,89
SALLY HANSEN COLOR THERAPY NAILPOLISH 370Sally Hansen NagellakICI PARIS XL
€ 10,99
Essie Gel Couture Nagellak - 435 Lace Me UpEssie NagellakThe Make Up Spot
€ 11,99
China Glaze Sunsational Nagellak - Shell-OChina Glaze The Make Up Spot
€ 7,16
China Glaze City Flourish Nagellak - In A Lily BitChina Glaze NagellakThe Make Up Spot
€ 7,16
COLLISTAR NAILS HYDRO-NOURISHING NAIL POLISH REMOVERCollistar NagellakICI PARIS XL
€ 10,08

 Dit is de reden waarom wakker worden door je wekker heel ongezond is.

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer