Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Beauty

Zo bescherm je jouw haar deze zomer

FC Girls, 27 mei 2018

Zo bescherm je jouw haar deze zomer

zee

De zomer staat weer voor de deur, finally! Het is heerlijk om te bedenken dat er warme dagen aan gaan komen waar je waarschijnlijk elke dag van de zon gaat genieten. Ken jij eigenlijk de gevaren van de zon voor je haar? Dingen als zonnestralen, zeewater en chloor kunnen ervoor zorgen dat je haar uitdroogt of zelfs verkleurt. Wij geven je een paar tips voor een goede verzorging van je lokken!

#1. Spoel je haar goed uit

Voordat je de zee of het zwembad inspringt, is het verstandig om je haar eerst goed te spoelen met kraanwater. Dit zorgt ervoor dat het zout of chloor minder goed kan binnendringen in je haarvaten.

#2. Draag je haar vast

Als je je haar vast draagt, is de kans kleiner dat het nat wordt. Zo voorkom je dat er überhaupt chloor of zout bij je haar kan komen en kan je nog steeds vol op genieten van de zee of het zwembad op een hete dag!

#3. Verzorg je haren goed

Een goede basisverzorging is ook een must! Was je haren met een fijne shampoo en gebruik af en toe een haarmaskertje voor herstel. Zo hou je je haar gezond en is het minder gevoelig voor beschadiging.

#4. Gebruik speciale haarproducten

Er bestaan honderden producten die jou kunnen helpen om je haar te beschermen tegen de zon, zee of chloor uit een zwembad. Deze producten bevatten oliën die ervoor zorgen dat je haar mooi glanst. Er zijn ook haarproducten met UV-bescherming tegen de zon, waardoor je haar mindersnel droog wordt.

Zorg ervoor dat je goed bent voorbereid voordat je van het lekkere weer gaat genieten. Let the summer begin!

Lees ook: Zo ga je gespleten haarpunten tegen

Beeld: Unsplash

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer