Love

Zo ben jij dé perfecte wing girl voor je bestie

FC Girls, 24 juni 2018

Een wing girl brengt haar bestie en de jongen die zij leuk vindt bij elkaar en zorgt ervoor dat zij ongestoord een leuke tijd kunnen hebben samen. Jij bent een échte matchmaker. Daar zijn vriendinnen tenslotte voor!


#1. Peptalk

Spreek je vriendin moed in voordat ze op een jongen afstapt. Ze is sowieso superzenuwachtig en kan elke vorm van aanmoediging goed gebruiken. You go girl!     


#2. Praat met zijn vriend

Ziet jouw vriendin een leuke jongen maar durft ze niet op hem af te stappen? Dan kom jij in actie en ga jij met zijn vriend praten. Jouw bestie en haar love interest móeten dan wel met elkaar gaan praten, duh!   


#3. Vertel een leuk verhaal over haar

Staan jullie met z’n drieën? Vertel dan een grappig verhaal over je vriendin zodat hij weet dat zij de leukste girl ever is. Wedden dat hij meteen interesse in haar heeft? 


#4. Draag allebei een andere outfit

Of course, jij en je bestie gaan het liefst als fashion twins door het leven. Maar als jullie aan jongens willen laten zien dat jullie uniek zijn, is het misschien handiger om allebei totaal andere outfits te dragen.     


#5. Weet wanneer je moet weggaan

Staan je vriendin en haar crush te praten en begint het gezellig te worden? Gebruik dan de ‘Ik moet naar de wc, zie jullie zo weer’-techniek. Nu kunnen zij even met z’n tweetjes praten.     


#6. Geef hem haar nummer

Willen jullie vertrekken, maar heeft zij het eigenlijk nog heel gezellig met hem? Zeg dan: “Wij moeten nu écht weg, maar hier is haar nummer, bel haar later dan kunnen jullie dan verder praten.” You’re welcome.     


#7. Begint haar crush tegen jou te praten? Praat dan over haar

Zorg dat hij weer met haar gaat praten, maar doe dit niet té opvallend. Hij moet wel het idee hebben dat hijzelf op het idee is gekomen om met haar te praten. Dus als hij over dat liedje dat opstaat begint, zeg dan niet: “Oh, mijn vriendin houdt ook van muziek!” maar meer iets als: “Ik ken deze band niet, maar mijn bestie zegt altijd dat ik ernaar zou moeten luisteren.”     


#8. S.O.S.-code

Vind ze hem toch niet zo leuk? Zorg dan dat jullie een secret code hebben zodat jij haar kunt redden als haar gesprek met hem stom of saai wordt. 


Lees ook: 13x dit herken je als je met de trein reist

Beeld: Unsplash    


Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer