Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Love

Zó ben je niet meer onzeker in de liefde

FC Girls, 30 mei 2018

Zó ben je niet meer onzeker in de liefde

relatie

De liefde is lastig, we all know it girl. Het is niet gek om soms onzeker te zijn over je relatie. Maar met deze tips zal je dat achter je laten!

#1. Hij is niet je ex…
Misschien heb je al eerder een vriendje gehad en is dat niet zo gelopen hoe jij het wou. Het is moeilijk om die problemen te vergeten. Maar je hebt een nieuwe boy, dus vergelijk hem niet met je ex. Hij hoeft echt niet persé dezelfde fouten te maken. Don’t worry!

#2. Lees niet zijn gedachten!
“Hij kijkt wel heel geirriteerd… Hij zal vast boos op mij zijn. Heb ik iets verkeerds gedaan?” Wij denken soms dat we de gedachten van onze lover kunnen lezen, maar dat is vaak niet het geval. We halen snel iets in ons hoofd en dit kan ons onzeker maken. Maar listen up! Het is niet altijd wat je denkt, dus praat erover.

#3. Niet vergelijken met andere relaties.
Sommige relaties lijken van de buitenkant perfect. Maar dit is echt niet het geval hoor. Op Instagram zijn ze #couplegoals, maar in reallife zijn er vast ook echt wel wat problemen. Dus wordt niet gelijk onzeker over je eigen relatie als je zo nu en dan ruzie hebt, jullie zijn niet de enige! Geen relatie is perfect.

#4. Té onzeker?
Merk je dat je wel héél erg onzeker bent, over héél veel dingen in je relatie? Praat er dan over met je vriendje. Misschien kan hij je geruststellen en je kan helpen om minder onzeker te zijn!

#5. Denk aan jezelf
Denk niet alleen aan hem en hoe het tussen jullie gaat. Maar gun jezelf ook wat tijd. Hoe meer je dat doet, hoe zelfverzekerder je wordt. Sta je zelf stevig in je schoenen? Dan zal je ook minder onzeker zijn in je relatie. YAY!

Lees ook: Zo kom je over je ex heen

Beeld: Unsplash

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer