Beauty

Zo ben je comfy & make-up free bij je bae

FC Girls, 23 maart 2018

Zo ben je comfy & make-up free bij je bae

aaMake-up is amazing. Met maar een paar producten kan je jouw look helemaal veranderen. Wat concealer en een likje mascara en jij voelt je pretty en zelfverzekerd. Maar dit kan ook betekenen dat je wat onzeker wordt van het idee dat je vriendje je zonder make-up gaat zien. No problemo, we got you girl! Als je aan deze zes dingen blijft denken rock jij je bare face like no other!

#1 Just the way you are
Jij bent superknap precies zoals je bent. Je vriendje vindt je echt niet alleen maar leuk omdat jij zulke mooie lippenstift draagt of omdat je highlighter zo popt. Je boyfriend vindt je ook vet mooi zonder make-up.

#2 Right here, right now
Van uitstel komt afstel. Hoe langer je wacht met het showen van je pretty face, hoe meer tijd je hebt om er over te stressen. Doe het gewoon zo snel mogelijk, want dan ben je er vanaf! 

#3 Get it out of your head
Wakker liggen van het feit dat je bae je ooit zonder make-up gaat zien? Hell no! Denk er niet te veel over na en doe het gewoon. Het is zoveel minder eng dan je denkt. We promise. 

#4 Be honest
Durf ook gewoon eerlijk te zijn over het feit dat je het spannend vindt. Als je vriendje op de hoogte is van hoe jij je voelt, kan hij je steunen en extra lief tegen je doen. Love is in the air.

#5 Change your attitude
Make-up is ge-wel-dig, maar je moet het niet met de verkeerde gedachte gebruiken. Jij bent namelijk vet mooi met en zonder make-up. Probeer je beautyproducten niet te gebruiken omdat je iets wil verbergen, maar voor the finishing touch!

#6 Take it slow
Als al de eerder genoemde tips toch niet echt hebben geholpen, moet jij het gewoon lekker op je eigen tempo doen. Probeer eerst een keer zonder mascara en eyeliner in de buurt van vriendjelief te zijn. Als je je comfortabeler voelt kan je steeds minder make-up gaan dragen. You got this.

Jij bent perfect zoals je bent. Don’t worry, be happy!

Lees ook: Van deze beautytips heb jij nog nooit gehoord 

Beeld: Imaxtree 

 

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer