Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Celebs

Zijn Justin Bieber en Hailey Baldwin samen?!

FC Girls, 25 juni 2018

Er wordt veel geschreven en gesproken over de relatie van Justin Bieber en Hailey Baldwin. Zijn ze nu samen of niet? Hmm, er is in ieder geval al veel gebeurd tussen die twee. Of ze nu een relatie hebben of niet; ze hebben het erg leuk met elkaar. 

Justin en Hailey kennen elkaar al heel lang. Hun ontmoeting vond plaats in 2009 tijdens een filmpremière, waar Hailey’s vader ze aan elkaar voorstelde. Ze zijn vooral heel goede vrienden. Baldwin vertelde dat hun vriendschap meer werd dan dat, maar dat het moeilijk is om met zo’n grote popster een relatie te hebben.


Het lijkt erop dat de zanger en het topmodel toch meer zijn dan vrienden! We dachten al eerder dat de twee gevoelens voor elkaar hadden, maar nu zijn ze op 21 juni hand in hand gespot toen ze een restaurant in New York City uitliepen. Oeh, date time?


Justin en Hailey kunnen blijkbaar toch niet zonder elkaar. Verschillende filmpjes doken op waarin ze samen te zien zijn en fans hopen dat het niet alleen vriendschap is. Ook ging de video viraal waarin we de ‘vrienden’ zoenend en knuffelend samen zien. Twijfel je over of ze dat wel écht zijn? Check de Instagrampost van Bieber! Hij heeft Hailey er afgeknipt maar hun outfits en de locatie zeggen genoeg, right? 

Accepteer ons privacy- en cookiebeleid. Het is niet toegestaan Youtube video's te laten zien zonder toestemming.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer