Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Celebs

Zijn Demi Lovato en Wilmer Valderrama weer samen?!

FC Girls, 26 februari 2018

Zijn Demi Lovato en Wilmer Valderrama weer samen?!

d

Lovers from the past Demi Lovato en Wilmer Valderrama werden dit weekend gespot tijdens een casual lunch in een restaurant in Los Angeles. Demi en haar ex-boyfriend Wilmer droegen matching hoodies en het leek of ze het heel gezellig hadden samen.

Demi en Wilmer zetten in 2015 een punt achter hun relatie, nadat ze zes jaar samen waren. Voor de zangeres was dit een hartverscheurende periode. In haar documentaire “Simply Complicated” vertelt ze dat ze nog nooit van iemand gehouden heeft zoals ze van Wilmer deed en dat het “love at first sight” was. Hij was haar rots in de branding en vanaf de eerste keer dat ze hem zag wist ze: “I love this man and I have to have him”.

Dit klinkt toch allemaal perfect? Waarom ze dan toch uit elkaar gingen is niet helemaal duidelijk maar wel vertelden ze allebei dat het niks te maken had met gevoelens die minder werden. Ze dachten dat ze beter gewoon vrienden konden zijn. Maar misschien dat de twee daar nu op terug komen en hun romance een tweede kans geven? Wat denken jullie?

(Beeld: Universal Music)

Weten hoe jij een boyfriend regelt? Lees het hier.

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer