Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Love

Zó deal je ermee als je je vriend lang moet missen

FC Girls, 16 juli 2018

Oh no! Je boyfriend gaat voor een lange tijd weg… Je ziet nu al op tegen het moment waar je hem gedag moet zeggen. Het is misschien niet easy girl, maar er zijn genoeg manier om hiermee te dealen. Lees ze in dit artikel!


#1. Reden

Ja, het liefst spring je in zijn koffer en ga je met hem mee, maar als dat geen optie is zal je het toch echt moeten accepteren. Waarschijnlijk gaat hij weg voor een goede reden, dus realiseer dat hij een leuke tijd tegemoet gaat en hij gewoon weer terugkomt.


#2. Love

Denk aan de dag dat je hem weer zal zien. Download een countdown app die vertelt hoeveel dagen je nog moet wachten. Zo kom je steeds dichterbij het moment waar je hem weer kan knuffelen! YAY.


#3. Wees actief

In bed liggen en huilen heeft weinig zin. Ga er daarom op uit. Er zijn genoeg leuke dingen te doen met vrienden of familie. Zo gaat de tijd een stuk sneller.


#4. Blijf in contact

Facetime je vriendje af en toe. Zo kan je hem toch nog even zien, ook al is hij niet bij je. Als je in contact blijft geeft dat je zeker een goed gevoel!


#5. Je hebt veel te vertellen

Op het moment dat hij terug is hebben jullie elkaar waarschijnlijk veel te vertellen. Plan alvast een avondje in waar jullie weer iets leuks kunnen doen. Dan kan je je daar alvast op verheugen.  


Lees ook: Dit herken je als je in het vliegtuig zit


Beeld: Unsplash 


Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer