Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Beauty

YES: dit kan je doen tegen puistjes

FC Girls, 18 mei 2018

YES: dit kan je doen tegen puistjes

puistjes

AH! Je voelt het al aankomen, die vervelende rode pukkeltjes die beginnen op te komen. Een paar lagen foundation of concealer helpt niet en het enige wat je nog kan zien zijn die pukkeltjes. Het liefst knijp je ze meteen uit, maar dat is niet de beste oplossing. Maar wat dan wel?

#1.  Water, water, water…

First of all, water! Dit is het grootste beautygeheim. Je lichaam moet goed gehydrateerd worden en daar krijgt je huid een flinke boost van. Drink dagelijks genoeg water om een mooie glanzende huid te behouden.

#2. Foundation

Het komt vaak voor dat door het gebruiken van foundation de huid geïrriteerd raakt. Hoe meer make-up, hoe meer je poriën worden afgesloten. Dit zorgt voor een onzuivere huid en hierdoor kunnen dus puistjes ontstaan. Gebruik om dit te voorkomen wat minder foundation en zorg altijd dat je einde dag je gezichtje goed reinigt.

#3. Voeding

We love food! Maar eet je ook bewust gezond? Goed eten kan de key zijn naar een mooiere huid. Vermijd daarom fastfood of andere vette etenswaren. Niet getreurd girl, een keertje kan natuurlijk echt geen kwaad.

#4. Maskers

Een dagelijkse goede huidverzorging is een gouden tip. Breng ongeveer een keer per week een lekker gezichtsmaskertje aan. Deze kan je zelf maken, maar ook gewoon kopen in een drogisterij.

#5. Wees geduldig

We willen natuurlijk zo snel mogelijk van die vervelende pukkeltjes af, maar heb geduld! Je huid heeft namelijk altijd even de tijd nodig om alles te verwerken. Geef je huid wat rust en de puistjes zullen snel weg gaan.

Lees ook: Houd je hoofd koel met deze pretty hairstyles

Beeld: Unsplash

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer