Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Magazine

YES! De nieuwe Fashionchick Girls ligt in de winkels!

FC Girls, 28 februari 2018

YES! De nieuwe Fashionchick Girls ligt in de winkels!

k

Wooooehoe! Ben jij klaar voor positive vibes? Nou komt dat even goed uit, want deze maand is de Fashionchick Girls een happy issue!

Lees alles over onze covergirl Miley Cyrus. Haar carrière bestond uit ups, downs, hits, modeflaters en modestatements. Wat Miley ook doet, ze doet lekker waar ze zelf blij van wordt en dat is helemaal goed! Iemand die zich ook niet zoveel aantrekt van wat anderen vinden is knap koppie Donny Roelvink. Kan jij ook zo lekker verdwalen in zijn mooie ogen? Lucky you, want deze maand interviewde Fashionchick Girls hem voor de Guytalk. Check pagina 53 als jij wil weten wat zijn guilty pleasure is en waarom Donny zo vaak zijn auto schoonmaakt.

Ook spraken we voor dit issue een heleboel vrolijke chicks. Multitalent Britt Scholte deelt in het Girlboss interview waarom hard werken niet als werk voelt als je het met passie en heel veel plezier doet. Zangeres Pleun Bierbooms geeft ons een kijkje in haar kast en zussen Tara en Larissa van het YouTube kanaal Endless Weekend vertellen hoe leuk het is om samen met je zus en best friend te werken. Ook vertellen drie toffe meiden over het vrijwillgerswerk dat zij doen om de wereld een betere plek te maken #Girlpower!

Met de extreme kou buiten zou je het misschien niet zeggen, maar het is alweer tijd voor de nieuwste voorjaarstrends! Een beetje tropisch, een tikkie denim en vrolijke ice cream pastels, dit wordt een super fresh seizoen. Wij hebben de zes gaafste voorjaarstrends voor jou op een rijtje gezet en je leest er alles over in het mode dossier vanaf pagina 17.

k

Markeer 1 maart in je agenda, want dan is het nationale complimenten dag! In het life guide dossier lees je alles over complimentjes ontvangen én geven! Wist jij dat je iemand blijer maakt met een complimentje dan met geld of een cadeau?! Waar we ook heel blij van worden zijn de unicorn recepten op pagina 80 want OMG rainbow pancakes en roze chocolademelk?! We love, love, love this! Extra leuk: het mega cute boekje waar we deze recepten uit hebben kun jij winnen! Hoe? Find out here.

Dus ben jij klaar voor een dosis positivity en fun? Dan moet jij zorgen dat je de nieuwste Fashionchick Girls zo snel mogelijk in handen krijgt. Koop ‘m in de winkel of online via deze link.

Happy reading!

(Beeld: Styling: Martine Reuring, Fotografie: Liselotte Fleur, Haar & Make-up: Nicole Narvaez for NYX Professional Makeup, Model: Shayna @Elite Modelanagement)

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer