Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Fashion

YAY: Miley Cyrus brengt sneaker collectie uit met Converse

FC Girls, 27 november 2017

YAY: Miley Cyrus brengt sneaker collectie uit met Converse

d

Ben je dat simpele All Stars model beu? Dan hebben wij girls goed nieuws voor je! Converse lanceert namelijk samen met Miley Cyrus een collectie en daar krijgen we nu al een sneak peek van te zien. Begin jullie zakcentjes maar alvast te sparen, want je wil gegarandeerd alles hebben!

Dat Miley Cyrus een eigen persoonlijkheid heeft, wisten we natuurlijk al lang en dat waarderen we ook enorm. Daarom zijn we ook zo blij dat ze nu haar creativiteit de vrije loop laat in een sneakercollectie van Converse die je binnenkort gewoon kunt kopen!

Sneak peek
Op Instagram postte de ‘Malibu‘-zangeres een teaser van de schoenen die haar naam zullen dragen. En die zijn vooral héél glittery, roze én zilver. Tot nu toe showde ze vier paar, maar daar zouden volgens haar nog sneakers aan toegevoegd worden. OMG!

h

Bandana-print
De leuke collectie bevat niet alleen glittersneakers, maar ook een heel andere stijl voor de stoerdere chicks onder ons. De print van de zool is gebaseerd op een old school bandana. Zo cool!

Gemarkeerd en gegraveerd
Elke sneaker is ook gemarkeerd met een logo dat staat voor Miley Cyrus en aan de veters hangt een plaatje waar haar initialen in staan gegraveerd. Wij zijn benieuwd naar wat ze nog meer voor ons in petto heeft en wanneer de coole collectie te koop zal zijn!

Met deze 6 tips heb je de perfecte glimlach op foto's!

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer