Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Life

Yay: Ian speelt in een nieuwe vampierenserie

FC Girls, 19 april 2018

Yay: Ian speelt in een nieuwe vampierenserie

aaaa

Ian Somerhalder speelde acht jaar de rol van vampier Damon in The Vampire Diaries. Je zou denken dat hij na al die jaren wel toe is aan iets anders, maar binnenkort speelt de acteur mee in de Netflixserie V-Wars. Wéér een vampierenserie! 

V-Wars is gebaseerd op een verhaal van Jonathan Maberry en er komen tien afleveringen op Netflix te staan. Ook in deze serie staat het bovennatuurlijke centraal, maar dit keer kruipt Ian Somerhalder niet in de huid van een vampier. Hij zal namelijk de rol spelen van Dr. Luther Swann. Zijn beste vriend Michael wordt door een mysterieuze ziekte plots getransformeerd in een moordlustig roofdier en Luther komt zo in een angstaanjagende nieuwe realiteit terecht. Brrr, misschien moet je deze serie toch maar met je vriendje of een vriendin kijken?

Als Michael wil overleven, moet hij andere mensen aanvallen, maar hij is daar niet alleen in. De ziekte begint zich namelijk te verspreiden. Zo vormen zich langzamerhand twee kampen: de vampieren versus de mensen die nog niet geïnfecteerd zijn. Nu is het aan Luther Swann (het personage van Ian) om het virus te stoppen. Alleen zal dat geen makkelijke taak worden, want zijn vriend is zo’n beetje de oppervampier. Dat gaat nog héél spannend worden! Het is jammer genoeg nog niet bekend wanneer de serie te zien is. 

Paul Wesley, die de broer van Ian in The Vampire Diaries speelt, is wel even klaar met vampieren. Hij speelt nu in het toneelstuk Zurich. Cool!

Lees ook: Ansel Elgort maakte de leukste Coachella foto's 

Beeld: The CW

liefs, FC Girls , Buy now, or cry later

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer